Latvijā atgriezīsies vokālā grupa «The Real Group»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šoruden ar koncertu Rīgā atgriezīsies vokālā grupa «The Real Group» no Zviedrijas, kas piedalīsies «Rīgas a cappella festivālā», informēja festivāla rīkotāji. Zviedru vokālais džeza kvintets «The Real Group», kurā muzicē Emma Nilsdotera, Katarīna Henrisone, Andešs Ēdenrots, Mortens Vinters un latviešu mūziķis Jānis Strazdiņš, jūnija sākumā uzstājās Dzintaru koncertzālē. Šoreiz grupa uzstāsies 22. oktobrī «Palladium» koncertzālē.

«The Real Group» uzstāšanās ir viens no gaidītākajiem festivāla notikumiem. Šī gada festivāla programmā būs vairāki nozīmīgi festivāla viesi ar unikāliem un novatoriskiem mūzikas projektiem, kā arī šogad tiks aizsākts jauns vokālās mūzikas attīstības projekts jauniešiem, klāstīja festivāla producents Guntis Cimiņš.

«Rīgas a cappella festivāls» notiks no 21. oktobra līdz 23. oktobrim. Festivāls savos koncertos piedāvā iepazīt «a cappella» žanra daudzveidīgumu, dažādos «a cappella» mūzikas projektos iepazīstina ar Latvijas un pasaules spilgtākajiem izpildītajiem, piedāvā īpaši veidotus koncertus un meistarklases.

Biļetes uz festivāla koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu