Nino Katamadze jauno albumu prezentēs Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Pēdējā laikā diezgan bieži Rīgu ar koncertiem apciemo gruzīnu etnodžeza dziedātāja Nino Katamadze. Viņas piesmakusī, dziļā balss, kas droši iederētos arī blūzroka žanrā (asociācijas ar Dženisu Džoplinu), spējusi aizraut daudzus vietējos mūzikas gardēžus. Šogad Katamadze ar grupu «Insight» ierakstījusi jaunu albumu «Yellow», un jaunās programmas prezentācija notiks Rīgas Kongresu namā 12. oktobrī, informē kompānijas «Trade Hub Productions» pārstāve Inese Mihasjonoka.

Gruzijas dziedātāju Nino Katamadzi iesaka «nevis pieņemt, bet uzņemt, turklāt lielās devās, kā profilaksi pret vientulību, zāles pret stresu, tinktūru pret agresiju un injekcijas pret skepsi».

Nino Katamadze & «Insight» – tas ir gan etno, gan džezs, gan roks, gan popmūzika, gan psihedēlija. Mūzika, kuru klausoties, nerodas jautājumi: kas tas ir, pie kāda virziena tā pieder.

Katamadze dzimusi Adžārijā, dienvidu Gruzijas provincē. Pirmoreiz viņa iznākusi uz skatuves četru gadu vecumā, no septiņu gadu vecuma viņa sākusi koncertēt. Kopš 2002. gada brauciena uz Lielbritāniju, kur tolaik norisinājās Gruzijas dienas un kur Katamadze uzstājās BBC tiešajā ēterā, viņa noteiktās mūzikas cienītāju aprindās ir zināma arī citviet Eiropā.

Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs, kā arī internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu