Mišela Legrāna koncerts pārcelts uz janvāri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5. decembrī Kongresu namā paredzētais franču komponista, pianista, diriģenta un aranžētāja Mišela Legrāna (Michel Legrand) koncerts pārcelts uz janvāri, ziņo koncerta rīkotāji.

Pēc Krievijas viesizrādēm spēcīgas saaukstēšanas dēļ mūziķa ģimenes ārsts ieteicis 85 gadus vecajam meistaram atturēties no ceļošanas tuvāka mēneša laikā un atgūt spēkus. Ievērojot šo ieteikumu, Legrāns ar nožēlu atzīst, ka Rīgā 5. decembrī ierasties nevarēs. Koncerta datums tiks pārcelts uz tuvāko iespējamo datumu janvārī. Legrāns atvainojas saviem Latvijas faniem un lūdz apmeklēt viņa janvāra koncertu. Savukārt, koncerta rīkotāji, biedrība «Nice People Entertainment», atvainojas apmeklētājiem par sagādātajām neērtībām un lūdz saglabāt biļetes līdz janvāra datumam, kurš tiks izziņots atsevišķi tuvākajās dienās.

Mišels Legrāns (1932) veidojis skaņu celiņus vairāk nekā 200 kinolentēm, īpašu atpazīstamību guvis ar Francijas Jaunā viļņa kinofilmām «Šerbūras lietussargi» (The Umbrellas of Cherbourg, 1964) un «Tomasa Krauna afēra» (Crown Affair, 1968). Saņēmis augstākos novērtējumus kino industrijā: seši Oskari, trīspadsmit Oskaru nominācijas, septiņas Grammy balvas, apbalvojumi arī Kannu kino festivālā, kā arī citur.

Koncertprogrammā «Legrand Jazz» būs iespēja dzirdēt gan jaunas melodijas, gan klasiskas vērtības no kinofilmām, kuras izpildīs franču mākslinieki Mišels Legrāns (klavieres), Pjērs Busagē (bass), Fransuā Lezo (bungas). Iepriekš Mišēls Legrāns viesojās Rīgā pirms sešiem gadiem.

Mišels Legrāns Rīgā uzstāsies ar «85 koncerti manai 85. dzimšanas dienai» pasaules tūri («85 CONCERTS FOR MY 85th BIRTHDAY WORLD TOUR»), koncerttūre sākusies jau šā gada augustā un noslēgsies 2017. gada janvārī, viesojoties Francijā, Ungārijā, Beļģijā, Spānijā, Krievijā un citās Eiropas valstīs.

www.bilesuserviss.lv

www.michellegrandofficial.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu