Kongresu namā Latvijas Radio bigbenda jubilejas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. novembrī plkst.19 Rīgas Kongresu namā notiks Latvijas Radio bigbenda 50 gadu jubilejas koncerts. Atgādinām, ka oktobra vidū klajā laists Latvijas Radio bigbenda jaunākais albums – «Latviešu džeza svīta».

Bigbenda direktors Māris Briežkalns informēja, ka Latvijas Radio bigbenda 50. jubilejas koncerta pirmajā daļā atskatīsies uz bigbenda mūziku no tā pirmsākumiem 1966. gadā, proti, kāda mūzika skanēja bigbenda pirmsākumos, kā arī mūziķi centīsies parādīt, kā tā skanēja sākotnēji. Koncerta pirmajā daļā tiks iezīmēti arī komponista Raimonda Paula jaunākie projekti.

Pēc Briežkalna paustā, koncerta otrajā daļā piedalīsies tādi ārzemju solisti kā amerikāņu dziedātājs Alans Hariss, Francijas māksliniece Čaina Mozess, kā arī zviedru instrumentālists Lase Lindgrens, koncertā uzstāsies arī Kristīne Prauliņa, Intars Busulis, Raimonds Macats, kā arī trio «Limonāde».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu