«DAD cafe» aicina uz džezmeņa Petrosa Klampani koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar vienīgo koncertu Latvijā otrdienas, 21. marta vakarā Rīgā. Miera ielas kafejnīcā «DAD cafe» viesosies grieķu izcelsmes Ņujorkas džeza mūziķis Petross Klampaniss.

10. martā tiks izdots viņa kvinteta albums «Chroma», taču «DAD cafe» Petross viesosies ar solo programmu, kurā uz kontrabasu aicina paraudzīties citādāk, virtuozo spēli papildinot ar savu vokālu.

Basists un komponists sava muzikālā ceļa gaitā ir izveidojis krāšņu paleti, ko ietekmējusi Vidusjūras un Balkānu tautas mūzika, viņa dzimtā Grieķija, klasiski pieskārieni mūzikas studijās Atēnās, Amsterdamā un Ņujorkā, kā arī mūzikas krāsu ietekmes, ko sniedz daudzveidīgā un enerģiskā Ņujorkas džeza dzīve, kurā aktīvi darbojas Petross. Viņš sadarbojojies ar tādiem izciliem mūziķiem un novatoriem kā Greg Osby, Jean-Michel Pilc, Shai Maestro, Oded Tzur un Ari Hoenig.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu