Rīgā uzstāsies džeza pianists Dino Massa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 11. martā, plkst.21.30 muzikālajā klubā «Blues 54 Jazz» (Tērbatas 54) pirmoreiz ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies Neapoles džeza komponists un pianists Dino Massa, informē Raivis Maksis Malnačs.

Šī gada janvārī izdotais CD «Echoes Of Europe» ir astotais Massa džeza mūzikas kompaktdisks, kuru mūzikas kritiķi slavē par virtuozitāti un romantisko spēles stilu. Albuma ierakstā piedalījušies «Kansas City Jazz Quintet» dalībnieki.

Koncertā būs dzirdamas dažas kompozīcijas no jaunā albuma, arī paša Massa improvizācijas par pasaulē atpazīstamiem džeza klasikas skaņdarbiem.

Massa ar izcilību beidzis «San Pietro a Majella» konservatorijas džeza mūzikas klasi, ir uzstājies ASV, Francijā, Spānijā, Beļģijā, Ungārijā, Rumānijā, Polijā, Horvātijā un Bosnijā.

Pēc uzstāšanās klausītājiem būs iespēja aprunāties ar mūziķi par džeza mūziku un dzīvi, kā arī kopā nofotografēties un baudīt tikai džeza mūzikas burvību, uzsver Malnačs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu