Albumu «Jazz in Latvia 2017» prezentēs džeza gadatirgū Brēmenē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā ierakstītais dubultalbums «Jazz in Latvia 2017» no 27. aprīļa līdz 30. aprīlim tiks prezentēts «Jazzahead!» gadatirgus Latvijas stendā Brēmenē, informē «Džeza diena Latvijā 2017» rīkotāji.

«Jazz in Latvia 2017» ir Latvijas Mūzikas informācijas centra un «Wise Music Society» sadarbības rezultātā radies promocijas dubultalbums. Līdzās dubultalbumam būs izstādīti arī informatīvi bukleti par Latvijas džeza skatuves aktualitātēm, izglītības iespējām, vēsturi, starptautisko džeza konkursu laureātiem, māksliniekiem un institūcijām.

Gadatirgus «Jazzahead!» Latvijas stendā šogad darbosies arī pārstāvji no džeza apvienības «Wise Music Society», grupas «Pieneņu Vīns», Latvijas Radio bigbenda, Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijas, festivāla «Rīgas Ritmi», konkursa «Riga Jazz Stage», Mūsdienu mūzikas centra, kā arī Latvijas Mūzikas informācijas centra.

Pērn «Jazzahead!» piedalījās 969 kompānijas un 2742 dalībnieki, un tā norises koncertus apmeklēja aptuveni 6500 klausītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu