Mūzikas namā «Daile» Daumanta Kalniņa Kvinteta koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskajā Džeza dienā - 30. aprīlī plkst. 19 Mūzikas namā «Daile» notiks Daumanta Kalniņa Džeza kvinteta koncerts. Tas būs jau trešais Mūzikas nama jaundibinātās tradīcijas «Dailes džeza vakars» koncerts. Koncerta programmā skanēs grupas līdera Daumanta Kalniņa, pianista Kristapa Vanadziņa un ģitārista Mārča Auziņa orģinālkompozīcijas un aranžijas.

Džeza Kvinteta programmā apvienojas gan džeza, gan akadēmiskās, gan arī roka un popmūzikas ietekmes. Piemēram, Džeza Kvinteta solista Daumanta Kalniņa skaņdarbos saklausāma melodiskā virzība, ģitārista Mārča Auziņa ģitāras spēlei raksturīgas izspēles, pianistam Kristapam Vanadziņam tā nereti ir harmoniskā struktūra, kas skaņdarbu jaunrades procesā ļauj iesaistīties visiem mūziķiem.

Koncertā muzicēs Džeza Kvinteta mūziķi - Daumants Kalniņš - balss, Mārcis Auziņš - ģitāra, Kristaps Vanadziņš - taustiņinstrumenti, Rūdolfs Dankfelds - sitamie instrumenti, Toms Poišs - kontrabass.

Koncerta apmeklētājiem pieejamas sēdvietas un vietas pie galdiņiem, programma II daļās, biļešu cenas 15. 00 un 10.00 eur. Biļetes «Biļešu Paradīze» kasēs un www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu