DAD cafe aicina uz Miera ielas džeza nedēļu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Miera ielas džeza nedēļa» ir DAD cafe septiņu gadu jubilejas svinības un dāvana Rīgas džeza cienītājiem un viesiem. Pasākums notiks no 14. līdz 19. augustam ar kulmināciju 19. augustā.

Miera ielas džeza nedēļa norisināsies mākslas un mūzikas galerijas/kafejnīcas DAD cafe telpās, kā arī Miera ielas 17 nama iekšpagalmā. Pasākuma ietvaros plānotas vairākas meistarklases, kā arī katru vakaru ar lieliskiem koncertiem priecēs labākie Latvijas džeza mūzikas pārstāvji, kā arī ārzemju viesi.

Programmā tādi mūziķi un grupas kā Denisa Paškevičs, Džulija Silvera (Julie Silvera) (USA), Liudas Mockunas (LT), «The Coco’nuts», Toma Lipska kvintets, grupa «No Rain Today», «Equanimity Trio», Ivara Arutjunjana trio, Jānis Ruņģis, Matīss Čudars, Toma Rudzinska kvartets, Kristapa Vanadziņa trio, apvienība «Jazzatomy», Kristapa Lubova kvintets.

Deniss Paškevičs
Deniss Paškevičs Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pasākumu atbalsta Rīgas Dome, VKKF un Pro Sound.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu