Ar «Rīgas ritmu 2018» dalībniekiem atklāta «Origo Summer Stage» 9. sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Trešdien, 27. jūnijā, ar mūzikas festivāla «Rīgas Ritmi 2018» koncertu tika atklāta «Origo Summer Stage» 9. sezonas koncertprogramma. Vakarā stacijas laukuma klausītājus priecēja mūziķi no Latvijas un Lietuvas – Dagnis Roziņš (Latvija), Dominyka Mickute (Lietuva) un «Riga Jazz Quartet», kopā ar grupu piedalīsies Dānijā dzīvojošais blūza un soula izpildītājs Gregory Boyd, kā arī trio «Macats/Hasselberg/Mofjell», kura sastāvā darbojas trīs mūziķi – Rūdolfs Macats (klavieres), Jaoa Hasselberg (bass) un Ole Mofjell (bungas).

«Satikšanās vieta un visu ceļu krustpunkts Origo laukums arī šovasar būs vasaras koncertu norises vieta pašā pilsētas sirdī. Īpaši priecājamies par festivāla «Rīgas Ritmi» koncertu, kas jau kļuvis par tradīciju un sniedz fantastisku iespēju ikvienam apmeklētājam baudīt kā pašmāju, tā ārzemju mākslinieku sniegumu. Šogad atklāšanas koncertā būs dzirdami Latvijas un ārzemju mūziķu kopīgi radītie priekšnesumi, turklāt kā īpašais viesis «Origo Summer Stage» atklāšanā uz skatuves kāps Gregory Boyd, kurš savā izpildījumā meistarīgi un pārsteidzoši apvieno Raw Blues/Soul vokālu ar spraigu, inovatīvu steelpan skanējumu. T/c «Origo» aicina visus mūzikas mīļotājus sekot līdzi koncertprogrammai un visas vasaras garumā doties baudīt muzikālos vakarus kopā,» stāsta Aleksandrs Ņemirovskis, t/c «Origo» vadītājs.

Šā gada «Origo Summer Stage» programmā tiks pārstāvēti dažādi mūzikas un mākslas žanri – no džeza un simfoniskās mūzikas līdz folkloras koncertiem, kurus apmeklētājiem būs iespēja klausīties bez maksas turpat Origo laukumā vai doties koncertus baudīt kādā no restorānu vasaras terasēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu