Sākas «Saulkrasti Jazz Festival»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 16. jūlija līdz 21. jūlijam Saulkrastos, atpūtas kompleksā «Minhauzena Unda», norisināsies XXI Starptautiskais festivāls «Saulkrasti Jazz Festival», liecina informācija pasākuma mājaslapā.

Festivālā paredzēti ikvakara brīvdabas džeza mūzikas koncerti, kuros piedalīsies džeza meistari gan no Baltijas valstīm, gan Austrijas, Francijas, Polijas, Ungārijas, Izraēlas un Armēnijas.

Festivālā muzicēs Ehuds Etuns ar trio, improvizācijas meistare Linda Kantere, dziedātāja Vineta Elksne un «Mirage Jazz Orchestra», klarnetistu kvartets «Woody Black 4», Armēnijas džeza mūzikas pamatlicēji - Armēnijas valsts džeza orķestris, vadošā «jazz-rock» mūzikas apvienība «Laboratorium», «funk» mūzikas grupa «Gin Gas» un daudzi citi.

Festivāla norises laikā visas nedēļas garumā tiks piedāvātas arī sitaminstrumentu, vokāla, taustiņinstrumentu, basa, ģitāras un pūšaminstrumentu meistarklases, kuras vadīs starptautiski atzīti džeza mūzikas mākslinieki un pedagogi no Ungārijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu