"Austra" atceļ dalību "Positivus" festivālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

"Positivus" festivāla apmeklētāji diemžēl šonedēļ nevarēs baudīt Toronto mūzikas grupas "Austra" koncertu ar latviešu izcelsmes dziedātāju Keitiju Stelmanis priekšgalā, savā mikroblogu vietnes "Twitter" profilā šodien ziņo festivāla rīkotāji.

(ziņa papildināta ar grupas "Austra" menedžmenta oficiālo paziņojumu)

"Austra" pavisam atcēlusi koncertus četros festivālos Eiropā, tai skaitā arī "Positivus".

Kā TVNET informē "Positivus" festivāla sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne, grupa savu dalību festivālā atcēlusi loģistisku un ar ceļošanu saistītu sarežģījumu dēļ. Atcelta arī uzstāšanās Zviedrijā, Hulfstredā.

"Austra" menedžments atvainojas visiem festivāla apmeklētājiem un cer, ka festivāls būs izdevies jebkurā gadījumā. Menedžments arī atklāj, ka grupa aktīvi meklē iespējas, lai jau šogad tomēr sniegtu koncertu Latvijā.

"Festivāls un grupa pašlaik aktīvi strādā, lai rastu iespēju "Austrai" uzstāties Latvijā vēl līdz šā gada beigām," vēsta grupas menedžmenta paziņojums.

Atgādinām, ka uzstāšanos festivālā šogad jau atcēlušas apvienības "The Kissaway Trail" un "Fanfarlo". Abas grupas kā iemeslu minēja darbu ierakstu studijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu