«Pestivalā» uzstāsies MC Hammer (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Can’t Touch This», «2 Legit 2 Quit» un citu visā pasaulē gadu desmitus atskaņotu skaņdarbu autors un izpildītājs MC Hammer sniegs šovu galvaspilsētā notiekošajā festivālā «Pestivals» 2013. gadā, kurš notiks divas dienas. Biļetes pārdošanā no 22. novembra.

Neskaitāmās valodās tulkotā, visas pasaules mūzikas aptaujas vairākkārt iekarojušā, ap 100 filmās atskaņotā skaņdarba «Can’t Touch This» radītājs leģendārais amerikāņu reperis, aktieris un dejotājs MC Hammer kopā ar pavadošo grupu – kori un dejotājiem – apstiprinājuši dalību otro reizi notiekošajā festivālā «Pestivals» nākamajā vasarā. Šis ir pirmais festivāla organizatoru aģentūras «magicFIB» nosauktais mākslinieks.

Festivāls «Pestivals» nākamgad notiks divas dienas – 12. un 13. jūlijā. No 22. novembra 3 nedēļas biļetes «Biļešu Servisa» tīklā tikai 10 lati. «Pestivals pirmajā gadā iekaroja milzu popularitāti! Jau veidojot 2012. gada festivālu, mēs paralēli strādājām pie nākamā gada koncepta, lai turpmākajos divos gadus Pestivals kļūtu par lielāko un stilīgāko festivālu Baltijas valstīs,» ar plāniem iepazīstina festivāla direktors Aivars Līpenītis.

MC Hammer, ar kuru gods bijis sadarboties tādiem mūziķiem kā Vanilla Ice, Tupac Shakur un arī PSY ar šī brīža aktuālo hītu «Gangnam Style», savus populārākos skaņdarbus radījis deviņdesmito gadu sākumā. Viņa mūzikas video un šovi izcēlušies ar unikālu horeogrāfiju, ekstravagantiem tērpiem un profesionālu izpildījumu.

Kopumā izdevis 12 albumus, pēdējos gados reizēm parādījies pasaulē iespaidīgākajos TV šovos un mūzikas apbalvošanas ceremonijās, kā «MTV Video Music Awards» 2005. gadā, «BET Hip-Hop Awards» 2010. gadā u.c., pulcinājis vairākus miljonus fanu sociālajos tīklos, MC Hammer 2013. gadā sniegs ekskluzīvu šovu festivālā PESTIVALS Latvijā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu