Šonedēļ Lietuvā baltu rokfestivāls «Menuo Juodaragis» (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 23.augusta līdz 25.augustam Lietuvā, Zarasu pussalā, norisināsies 16.neatkarīgais postfolka un alternatīvās mūzikas festivāls «Menuo Juodaragis», kura tematika šogad veltīta Latvijai, informē festivāla rīkotāju pārstāvji.

Ar devīzi «Laiks brāļiem tikties» festivāls šogad pievērš pastiprinātu uzmanību baltu kultūrai, tādēļ arī Latvijas mūziķu īpatsvars festivālā šogad ir ievērojami lielāks nekā citus gadus.

Latviju festivālā pārstāvēs grupa «Iļģi», «Auļi», «Grodi», «Dzelzs vilks», «Standart», «Miglas asni», «Vilki», «Skyforger», «Green Novice», «Ēnu kaleidoskops», «Bēdu vēstnesis» un dīdžejs Olivers, dīdžejs Dambis.

Festivālā piedalīsies arī mūziķi no Lietuvas un īpašie viesi, kuri pārstāvēs ASV, Ukrainu, Krieviju un citas valstis.

Paralēli mūzikas aktivitātēm darbosies arī amatnieku ciems, mākslas darbnīcas, kino un lekciju telts. Amatnieku ciemā varēs iepazīties ar kaujas ratu un zirgu ekipējumu, varēs vērot kara ratu divkaujas, ornamentu pīšanu no salmiem un siena, gredzenu liešanu stikla darbnīcā un daudz ko citu interesantu. Savukārt kino un lekciju programmā plānota latviešu valodas apmācība, latviešu un lietuviešu kultūras paralēles iepazīšana un filmu seansi.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu