Piekto gadu norisināsies mūzikas festivāls «Shine Fest» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau piekto, jubilejas gadu 25. un 26. jūlijā Liepājas pludmalē norisināsies elektroniskās mūzikas festivāls «Shine Fest», kas apvieno dažādus elektroniskās mūzikas stilus, piedāvājot apmeklētājiem iesaistīties neaizmirstamā piedzīvojumā Baltijas jūras krastā.

34 stundu garumā elektroniskās mūzikas cienītāji varēs baudīt tādus mūzikas stilus kā tech house, techno, progressive house, break beat, drum’n’bass, dubstep, funk, jazz u.c. Festivālā piedalīsies daudzi profesionāli dīdžeji, vīdžeji un dejotāji no dažādām valstīm.

«Festivāla pastāvēšanas laikā, piecu gadu garumā, esam izgājuši interesantu un radošu attīstības ceļu. Pirmie soļi bija piesardzīgi un ne vienmēr veiksmīgi. Tajā pašā laikā mūsu komanda spēja pārdzīvot pat vētru 2012. gadā un turpināt savu darbu. 2014. gadu mēs vēlamies nosvinēt īpašā, mājas gaisotnē un Shine Fest mājīgā teritorija ir tam piemērota. Mēs pārvērtīsim pludmali par paradīzes stūrīti, kur valda mīlestība un mūzika,» stāsta organizators Nikita Viderkers.

Dienā pasākums turpināsies. Apmeklētāji varēs sauļoties, baudīt kokteiļus, spēlēt pludmales volejbolu, skatīties īsfilmas un piedalīties dažādās meistarklasēs.

25. jūlijā no 21 līdz 06 Amber Muse rīkotajā pasākumā uzstāsies talantīgais producents Spin Science no Igaunijas, Amber Muse īpašnieki Taran & Lomov, ka arī Andre Crash & Laso, Dmi3, Max Mancho, Zazzy,Judzhen un atraktīvais Super Oganes.

Savukārt 26. jūlijā stafeti pārņems viena no spēcīgākajām deju mūzikas komandām Platz Fur Tanz kopā ar neatkārtojamo Kseniju Kamikazi. Platz Fur Tanz komanda, kuras sastāvā ir Esoniq, Villy Roy, Sola, Nikulin, Johny Adroit un Ksenija Kamikaza sniegs apmeklētājiem house un tehno mūzikas ceļojumu. Šajā naktī pasākuma viesi būs tādi mākslinieki kā tagad Anglijā dzīvojošais DJ Beat, Lietuvas pārstāvis Yanik , Latvijas diskžokeji Kris Hovel, Guretsky un viens no talantīgākajiem hausmūzikas producentiem Uppfade.

Skatuve ar nosaukumu Underground kopā ar Urban Soulz komandu būs interesanta lauzto ritmu cienītājiem, jo visa festivāla garumā varēs baudīt drum’n’bass, dubstep, jungle ritmus, ka arī reggae noskaņas. Savu dalību jau apstiprinājuši tādi dīdžeji ka Heed The Sound, Dj Cute, Judzhen, M/V, Chaozlevel un MC Slin no Igaunijas, MC Puffnutty no Krievijas, Slovar, Juritah, VTL, kā arī liepājnieki Nerone un Bodyhie.

Vieni no pērnā gada lielajiem māksliniekiem, live drum’n’bass gruppa Digital Digital no Igaunijas, atkal priecēs festivāla viesus uz LIVE skatuves. Digital Digital ar savu jauno programmu kāps uz skatuves 26. jūlijā, festivāla otrajā dienā.

PROGRAMMA:
Metaxa Dance Arena

25.07.
Amber Muse night
Spin Science (EE)
Taran & Lomov
Andre Crash & Laso
Dmi3
Max Mancho
ZaZzy
Super Oganes

26.07.
Platz Fur Tanz nigh
Beat (UK/LV)
Yanik (LT)
Ksenia Kamikaza
Sola
Nikulin
Esoniq
Villy Roy
Uppfade
Kris Hovel
Johny Adroit
Guretsky

LIVE STAGE
Digita Digital live (EE)
Didactic Scalica live (GE)
Das Ist live
Esoniq live
+ +

UNDERGROUND STAGE

26.07.
Urban Soulz night
Chaozlevel (EE)
MC Puffnutty (RU)
MC Slin (EE)
Slovar
Nerone
Juritah
VTL
Bodyhie

Divu dienu festivāla biļetes jau ir pārdošanā tikai par 15 EUR. «Shine Fest» nodrošina arī telšu pilsētiņu blakus festivāla teritorijai. Divu dienu biļete ar telts vietu maksā 20 EUR. Biļetes var iegādāties Biļešu Serviss kasēs.

www.shinecafe.lv

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu