Ar vācu klasiķu «Kraftwerk» 3D šovu noslēdzas «Positivus» otrā diena (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Neilands speciāli TVNET

Arī otrā Salacgrīvas pozitīvā festivāla diena aizritējusi ar daudziem interesantiem koncertiem, no kuriem lielāko skatītāju skaitu pulcēja šobrīd populārā britu popzvaigzne Elija Goldinga un vācu elektroniskās mūzikas pionieri «Kraftwerk». Lieliskas uzstāšanās sniedza arī 74 gadus vecā džeza leģenda Faroass Sanderss, Anna Kalvi un britu indīmūzikas apvienība «Daughter». Aplūko otrās dienas fotogalerijas!

Festivāls turpināsies arī svētdien, kad uz lielās skatuves kāps grupas «The Kooks», «1975», «Bastille» u.c.

Fonā skanot galveno mākslinieku skaņošanās procesam, rosīgajā festivāla teritorijā aktīvi darbojas gan smuko lietu tirdziņš, gan ēdināšanas zonas, gan atraktīvās sponsoru aktivitātes. Gaidot savu iecienīto mākslinieku koncertus, apmeklētāji var liegi atlaisties ērtajos šūpuļtīklos kāpās, baudīt Latvijas kino klasiku kinoteātrī, dažādu mākslinieku priekšnesumus Dabas skatuvē, savukārt jaunāko festivāla apmeklētāju ērtībām ir pieejama Bērnu sala.

www.positivusfestival.com

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu