«Positivus» trešā diena sākas ar negaisu (21)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artis Leinišs / LETA

Festivāla «Positivus» gandrīz 20 000 apmeklētājus pasākuma trešajā dienā pārsteidzis spēcīgs negaiss un lietus.

Esot saulainajam laikam, kas apmeklētājus priecēja iepriekšējās divās dienās, daudzi mūzikas cienītāji jau no rīta bija ieradušies festivāla teritorijā baudīt brokastis, rīta kafiju un, piedaloties sponsoru piedāvātajās atrakcijās, gaidīt svētdienas pirmos māksliniekus.

Tomēr vēlāk sākās negaiss, un cilvēki mēģināja patverties no lietus zem nojumēm vai atgriezās telšu pilsētiņās. Daudzi jau iepriekš bija sagatavojušies sliktākiem laika apstākļiem un izmantoja līdzpaņemtos lietus mēteļus.

Lietus gan nemazināja cilvēku vēlmi baudīt festivāla pēdējo dienu un neizbojāja atpūtnieku optimistisko noskaņojumu.

Pašlaik lietus jau mitējies, un mūzikas cienītāji gaida pirmos koncertus.

Visu svētdienu uz astoņām skatuvēm apmeklētājiem būs iespēja baudīt vairāk nekā 50 dažādu mūziķu un mākslinieku uzstāšanās, tostarp «The Kooks», «Bastille», «The 1975», «Temples», «Chet Faker», «AlunaGeorge» un daudzu citu izpildītāju koncertus, informēja «Positivus Music» sabiedrisko attiecību vadītāja Linda Igolniece.

Šobrīd aktīvu gatavošanos saviem koncertiem jau sākuši pirmie «Nordea», «Palladium» un «I Love You» skatuvju mākslinieki, tāpat ceļu uz Salacgrīvu jau sākuši visi vakara gaidītākie viesi, tostarp «The Kooks» un «Bastille».

Jau ziņots, ka festivālu ir iespējams baudīt, arī neatrodoties Salacgrīvā – «Positivus» oficiālajā televīzijas kanālā «Positivus TV». TV ir izveidots sadarbībā ar «Lattelecom» un Latvijas Radio un ir pieejams bez maksas visās «Lattelecom» televīzijas platformās (interaktīvā TV, virszemes TV un interneta TV). Kanāls raida 24 stundas diennaktī no 10.jūlija līdz 31.augustam - līdz festivālam piedāvājot skatītājiem dažādus koncertus un autorraidījumus, savukārt pēc festivāla aktuālo māksliniekus koncertierakstus no Salacgrīvas.

Salacgrīvā 18., 19. un 20.jūlijā norisinās mūzikas fetivāls «Positivus», kas ir viens no lielākajiem un nozīmīgākajiem mūzikas un mākslas festivāliem Baltijā. «Positivus» šogad norisinās jau astoto reizi.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu