Liepājas pludmalē elektroniskās mūzikas festivāls «Shine Fest 2014» (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā jau iepriekš tika vēstīts, 25. un 26. jūlijā Liepājas pludmalē norisināsies brīvdabas elektroniskās mūzikas festivāls Shine Fest. Visiem deju mūzikas cienītājiem piektdien noteikti jādodas uz Liepāju, lai tur izbaudītu 34 stundu non-stop piedzīvojumu.

Šogad festivāls norisināsies mājīgā atmosfērā uz trim skatuvēm – lielās METAXA DANCE ARENA, skaļajā LIVE teltī un eksperimentālājā UNDERGROUND teltī. 25. jūlijā no 21.00 līdz 06.00 METAXA DANCE ARENA teltī Amber Muse rīkotajā pasākumā uzstāsies talantīgais producents Spin Science no Igaunijas, Amber Muse īpašnieki Taran & Lomov, ka arī Andre Crash & Laso, Dmi3, Max Mancho, Zazzy, Judzhen un atraktīvais Super Oganes. Amber Muse nakts programma uzbūvēsies, pakāpeniski uzņemot apgriezienus no disco līdz deep house, no house līdz pat techno.

Nikulin
Nikulin Foto: Publicitātes foto

Savukārt 26. jūlijā stafeti pārņems viena no spēcīgākajām deju mūzikas komandām Platz Fur Tanz kopā ar neatkārtojamo Kseniu Kamikazi. Platz Fur Tanz komanda, kuras sastāvā ir Esoniq, Villy Roy, Sola, Nikulin, Johny Adroit un Ksenia Kamikaza, sniegs apmeklētājiem house un tehno mūzikas ceļojumu. Šajā naktī pasākuma viesi būs tādi mākslinieki kā tagad Anglijā dzīvojošais DJ Beat, Lietuvas pārstāvis Yanik, Latvijas diskžokeji Kris Hovel, Guretsky. Kopā uz skatuves kāps 10 dīdžeji un sniegs apmeklētājiem skanējumu no viegliem house mūzikas ritmiem līdz techno skaņām.

Festivālā ar savām performancēm uzstāsies ne tikai populārie un zināmie elektroniskās mūzikas dīdžeji, bet arī grupas, kas spēlē šo mūziku dzīvajā izpildījumā. Viena no tām ir pašmāju grupa Galaxy Bosons. Galaxy Вosons – tas ir jauns vilnis mūzikā, proti, elektroniskā roka vilnis Latvijā. Grupa spēlē dzīvo, oriģinālo un enerģisko mūziku, nebaidās eksperimentēt, radīt ko jaunu un neierastu. Galaxy Bosons uz LIVE skatuves kāps festivāla pirmajā dienā – 26. jūlijā. Savukārt vieni no pērnā gada lielajiem māksliniekiem, live drum’n’bass grupa Digital Digital no Igaunijas, atkal priecēs festivāla viesus un uz LIVE skatuves kāps 26. jūlijā, festivāla otrajā dienā.

Kopumā festivālā uzstāsies vairāk nekā 40 dīdžeji un muzikanti.

Mūzika ir nozīmīgākā, taču ne vienīgā «Shine Fest» programmas sastāvdaļa – pasākuma organizatori būs parūpējušies, lai festivāla dalībnieki festivāla teritorijā saņem visu nepieciešamo - iespēju ieturēt maltīti, baudīt kokteiļus, sauļoties, nodoties sportiskām un radošām aktivitātēm. Dienas laikā festivāla apmeklētāji varēs piedalīties gan pludmales volejbola, gan pludmales mini futbola turnīros, apmeklēt dažādas radošās nodarbības, piedalīties atrakcijās. Šogad īpašā atmosfērā tiks pavadīta saulrieta stunda, organizējot to kā skaistu un atmiņā paliekošu piedzīvojumu.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu