Rojā notiks kino, mākslas un mūzikas festivāls «RojaL» (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No šodienas līdz 26.jūlijam Rojā notiks ceturtais kino, mākslas un mūzikas festivāls «RojaL». Īpašs festivāla piedāvājums būs labas mūzikas mīļotajiem. Sestdien, 26.jūlijā, Ģipkas baznīcā notiks kamermūzikas koncerts, kurā muzicēs Dita Krenberga, Inga Sunepa un Jānis Žvikovs, bet vakarā Rojas pludmalē skatītājus iepriecinās «RIX kvartets».

Skatītajiem tiks piedāvāta iespēja noskatīties Lailas Pakalniņas filmas «Īsfilma par dzīvi» un «Skurstenis», Anša Bērziņa filmu «Tālavas taurētājs», Ivara Selecka filmu «Kapitālisms šķērsielā» un citu autoru darbus. Sadarbībā ar Polijas vēstniecību tiks izrādītas arī poļu režisoru mākslas filmas, bet mazie skatītāji tiks aicināti uz Nila Skapāna animācijas filmu seansu un radošo darbnīcu.

Festivāla laikā Rojas kultūras centrā tiks atklāta Egila Rozenberga tekstilmākslas darbu izstāde un Sandras Krastiņas izstāde «No austrumiem uz rietumiem». Savukārt Rojas pilsētvidē būs aplūkojami Arņa Bikšes tēlniecības darbi, bet Rojas Jūras muzejā - Ingunas Skujas un Mellisa Bradena porcelāna izstāde.

Festivāls noslēgsies ar vakara kino seansu pludmalē, kur sestdien tiks demonstrēta 1966.gadā Talsu un Rojas apkaimē uzņemtā filma «Pilsētas atslēgas», kā arī kāda no poļu slavenākajām filmām.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu