Ķekavā nedēļas nogalē notiks rokfestivāls «Klang» (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, piektdien un sestdien, 25.-26. jūlijā, Ķekavas novada «Klaņģu» kalnā jau otro gadu norisināsies alternatīvās mūzikas festivāls «Klang», kurā spēlēs grupas «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Oranžās Brīvdienas», «Evestus», «Frailty», «PND», «Elkupe», «Enhet», «Rūsa», «All Day Long», «Dominanz» un citas.

«KLANG» - jaundzimušais rokfestivāls, kas pagājušajā gadā uz divām skatuvēm pulcēja zināmākos pašmāju alternatīvās un smagās mūzikas vārdus, šogad notiek 25. - 26. jūlijā, Ķekavas novada «Klaņģu» kalnā.

Šogad pasākuma rīkotāji festivālu izvērtuši mazliet starptautiskāku, divās dienās uz divām skatuvēm spēlēs pašmāju grupas un viesi no Norvēģijas, Igaunijas, Polijas un Krievijas.

Piektdien, 25.jūlijā, ieeja festivālā no plkst. 15.00, pirmā grupa startē 18.00.

Pirmās dienas grupu sarakstā: «Oranžās Brīvdienas», «Enhet», «Frailty», «Rise To The Bait», «Traumatized» un citas.

Savdabīga piedeva piektdienas programmā - pašmāju grupas «Relicseed», kas nesen atgriezusies no koncerttūres ASV, jaunākā videoklipa prezentācija.

No ārzemju viesiem - atraktīvā Igaunijas industrial rock grupa «Evestus», un vakara notikums būs grupas «Pienvedēja Piedzīvojumi» vienīgais vasaras koncerts šogad.

Sestdien, 26.jūlijā, koncertēšanu plkst. 13.00 sāk grupa «All Day Long», grupu sarakstā arī «Bloody Heels», «Rīta Stienis», «Deodium», «Rūsa», «PND», «Darrva» un citas.

No ārzemniekiem - Polijas doom metālisti «Lacrima», simfo black metal grupa no Krievijas «Arcanorum Astrum», zināmākā igauņu thrash metal grupa «Cantilena» un smagsvari no Norvēģijas - «Dominanz», kuri šajā pasākumā atskaņos dziesmas no jaunā albuma.

Ballīti nakts garumā spēlēs Dj Gustavs Terzens.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu