Festivāls «Kuldīgas Live Fest» tuvojas (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau otro gadu mūzikas cienītājiem tiek piedāvāta iespēja braukt uz Kuldīgu un apmeklēt kvalitatīvas mūzikas pasākumu - festivālu Kuldīgas LIVEFEST. Šajā festivālā Kuldīgas estrādē tiks pulcēti gan pašmāju mākslinieki, gan arī pasaulē atpazīstami mūziķi, kuri ar savām dziesmām ir papildinājuši tā saucamo «labākās dziesmas, kas jebkad ir izveidotas» sarakstu. Taču šīs dziesmas ne tikai izceļas ar to, ka ir kļuvušas leģendāras, tās arī liek atcerēties par jaunības dienām.

Festivāls Kuldīgas LIVEFEST 2014 norisināsies divas dienas - 15. un 16. augustā Kuldīgas estrādē. Pirmā diena tiek dēvēta par POP dienu, kad uz skatuves kāps leģendārie Smokie, kuri jau Latvijā ir viesojušies agrāk, tāpēc šī būtu arī lieliska izdevība tiem, kuri nav paspējuši dziesmas «Living Next Door To Alice» izpildītājus redzēt dzīvē pirms tam. Taču Smokie nav vienīgie, kuri pagodinās pasākuma apmeklētājus ar savu uzstāšanos. Šajā pašā dienā arī uzstāsies 1976.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāji, grupa Brotherhood of Man, kuri konkursā uzvarēja ar nu jau visiem labi pazīstamo dziesmu «Save Your Kisses For Me». Kā trešie ārzemju mākslinieki šajā dienā būs projekts ABBA MANIA, kas ir leģendārās grupas ABBA tribute grupa - izpildot grupas leģendāros hitus, vizuāli arī līdzinoties oriģinālajam grupas sastāvam. Taču festivāla pirmajā dienā būs arī pašmāju mūziķi - grupas Dzelzs Vilks un Otra Puse.

Savukārt otrajā festivāla dienā kā «headliners» būs rokmūzikas pirmā lēdija - Suzi Quatro, kas ir pirmā sieviete, kura uzdrīkstējusies kāpt uz skatuves un spēlēt roku. Dziesma «Stumblin’ In», kurā viņa dzied kopā ar grupas Smokie tā laika solistu Krisu Normanu (Chris Norman), ir viens posms, kas ļāva viņai pakāpties tālāk pa karjeras kāpnēm. Arī šajā dienā neiztiksim bez tribute grupām - šajā dienā uzstāsies nepārspējamās grupas Queen atdarinātāji, projekts Killer Queen, kas, arī tērpušies līdzīgi kā oriģinālā grupa, izpildīs tās leģendāros hitus. Šis projekts pat 2009.gadā tika atzīts par labāko tribute grupu pasaulē, jo grupas solista līdzība un spēja atdarināt Frediju Merkūriju esot fantastiska! Šī diena tiek dēvēta par ROCK dienu un attiecīgi arī no pašmāju izpildītāju puses uzstāsies ģitāras virtuozs Igors Novikovs un tautā iemīļotais Ivo Fomins. Kā arī skatītājiem būs iespēja klausīties un redzēt, kā uzstājas Liepājas ģitāristu lielansamblis.

Šīs divas dienas ir lieliska iespēja braukt pavadīt siltās vasaras dienas ārpus telpām un baudīt leģendāru mākslinieku uzstāšanos, kas visiem noteikti paliks atmiņā. Kuldīgas LIVEFEST 2014 norisināsies Kuldīgas estrādē jau otro gadu, apmeklētājiem būs iespēja gremdēties jaunības dienu melodijās, kā arī izkustināt kājas pie iemīļotām dziesmām 15. un 16. augustā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu