Siguldā un Turaidā izskanēs Baltijas valstu jauniešu pūtēju orķestru festivāla koncerti (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Šodien Siguldā un Turaidā izskanēs Pirmā Baltijas valstu jauniešu pūtēju orķestru festivāla koncerti, informēja festivāla rīkotāji.

Plkst.11 Siguldas Jaunās pils dārzā paredzētas muzikālās brokastis, bet plkst.15 jaunieši uzstāsies Turaidas muzejrezervātā.

Koncertu programmu veidos Latvijas, Igaunijas un Lietuvas komponistu skaņdarbi pūtēju orķestrim, kā arī visā pasaulē labi zināmi un klausītāju iemīļoti skaņdarbi.

Koncertā uzstāsies festivāla dalībnieku koporķestris, solisti Indre Jonaitīte no Lietuvas, Liene Dobičina no Latvijas, diriģenti Berts Langerers no Nīderlandes, Remigijs Vilīs, Ligita Bilevičiene un Tads Šileika no Lietuvas un Elmārs Rudzītis un Arnis Šmitiņš no Latvijas.

Baltijas valstu jauniešu pūtēju orķestru festivāls Siguldas Mākslu skolā «Baltais flīģelis» norisinājās no 6.augusta līdz 10.augustam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu