Šodien Latvijā ielido Suzija Kvatro (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Reuters

Šo piektdien Latvijā ierodas mūziķe Suzija Kvatro (Suzi Quatro), lai sestdienas vakarā Kuldīgas estrādē mūs iepriecinātu ar saviem rokmūzikas hitiem. Diemžēl šī būs Kvatro pēdējā uzstāšanās Latvijā, jo pavisam nesen 64 gadus vecā mūziķe paziņoja, ka nākamā gada februārī viņa dodas savā «atvadu tūrē» uz Austrāliju un Japānu.

«Live Fest» radās iespēja parunāt ar Aivaru Hermani, kuram iepriekš ir bijusi iespēja pašam personīgi tikties ar rokmūzikas zvaigzni. Hermanis stāsta, ka sadarbība ar Kvatro aizsākās deviņdesmitajos gados, kad padomju sabiedrība bija izsalkusi pēc pasaules mūzikas.

Hermanis atceras laikus, kad koncertturnejas laikos pa Baltijas un NVS valstīm vizināja Suziju savā BMW, šajos pārbraucienos tika izrunātas daudzas lietas un Suzija, kā jau rokmūzikas žanra pārstāve, sevi parādīja kā piezemēta, demokrātiska personība, kura ir ļoti izglītota. Turklāt Suzija arī pati lasīja lekcijas augstskolā komunikācijas un sabiedrisko attiecību zinātnēs.

Hermanis, atzīst, ka Suzija ir vienmēr bijusi lieliskā vizuālā un fiziskā formā, ko arī mūziķes fani var manīt viņas uzstāšanās laikā. Suzijas aiziešanu no mūzikas biznesa Hermanis uzskata par pilnīgi pieņemamu un loģisku. Pēc 50 gadu muzikālas karjeras esot jādod iespēja jaunajiem censoņiem.

Šī būs lieliska iespēja Kuldīgas klausītājiem un festivāla apmeklētājiem redzēt Kvatro viņas pēdējā koncertā Latvijā, kur smelties enerģiju un lieliskas atmiņas no mūziķes uzstāšanās un, iespējams, saņemt kāroto autogrāfu uz skaņuplates.

Jau ziņots, ka dalību Kuldīgas festivālā ir apstiprinājusi britu grupa «Brotherhood of Man», kas popularitāti ieguva pēc 1976. gada uzvaras Eirovīzijā ar hitu «Save Your Kisses for Me». Festivālā uzstāsies arī grupa «Smokie», slavenās grupas «Queen» tribute grupa «Killer Queen» un grupas «ABBA» tribute grupa «Abbamania».

15. augustā uz skatuves kāps: Smokie, Brotherhood of Man, Abba Mania un pašmāju Otra Puse.

16.augustā klausītājus priecēs: Suzi Quatro, Killer Queen, Linga un Ivo Fomins.

Live Fest atgādina, ka vēl līdz 25. jūnijam divu dienu biļetes cena ir 40 €, kā arī ir iespējams iegādāties vienas dienas biļeti, tās cena 30 €.

Vairāk par Kuldīgas Live Fest 2014 un biļetes meklējiet Livefest mājas lapā www.livefest.lv, kā arī sekojiet jaunākajām aktualitātēm sociālajos tīkos facebook, twitter un draugiem.lv.

www.livefest.lv

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu