Foto: Izskanējis Kuldīgas «Live fest 2014»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15. un 16. augustā norisinājās otrais «Live Fest» festivāls Kuldīgas estrādē, kur pulcējās cilvēki no visas Latvijas, lai baudītu pazīstamu un kvalitatīvu mūziku. Otrā festivāla diena tika veltīta rokmūzikai, kurā uzstājās gan pašmāju, gan ārzemju mūziķi. Uz skatuves kāpa pašmāju grupa «Linga», Ivo Fomins ar saviem grupas puišiem, kā arī grupu «Opus Pro» un «Colt» dibinātājs Harijs Zariņš. No ārzemju mūziķiem uz skatuves kāpa neatkārtojamā Suzija Kvatro un grupas «Queen» tribute grupa «Killer Queen» ar savu šovu.

Otrās dienas festivāla programmu atklāja grupa «Linga», kas uzkurināja publiku ar saviem spēcīgajiem un populārajiem hitiem, kuriem publika ļoti labprāt dziedāja un dejoja līdzi. Vēlāk sekoja Harija Zariņa ģitārspēles paraugstunda un Ivo Fomina uzstāšanās.

Festivāla lielākais notikums bija leģendārās Suzijas Kvatro uzstāšanās uz Kuldīgas estrādes skatuves. Mūziķe jau no paša sākuma sajūsmināja fanus, kuri visu uzstāšanās laiku dziedāja līdzi Kvatro dziesmām un tās pavadīja ar milzīgām ovācijām. Suzija Kvatro patiesi sniedza neaizmirstamu atvadu koncertu saviem faniem Latvijā, par ko bija sajūsmā gan fani, gan arī pati mūziķe.

Pēdējie un noslēdzošie festivāla mākslinieki bija grupas «Queen» tribute grupa «Killer Queen». Grupas solista līdzība un prasme attēlot Frediju Merkūriju gan vokālā, gan vizuālā, protams, arī kustību ziņā bija fenomenāla. Patiesi baudāma uzstāšanās un vērienīgs festivāla noslēgums, kurā bija iespējams klausīties grupas «Queen» populārākos un leģendāros gabalus.

Pirmajā festivāla dienā uzstājās pašmāju grupas «Otra Puse», «Dzelzs Vilks», 1976. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāji «Brotherhood of Man», kā arī leģendārie «Smokie» un ABBAs tribute grupa «ABBA MANIA».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu