Kaut kas nebijis! Festivālā «Laba daba» apprecējušies četri pāri!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto /TVNET

Festivālā «Laba daba», kas notiek Līgatnes pagasta «Ratniekos», sestdien notika kas nebijis un ļoti emocionāls - tika svinētas četru pāru kāzas. Šie bija pirmie pāri, kas oficiāli apprecas kādā no Latvijas festivāliem. TVNET novēl jaunajiem pāriem laimīgu un prieka un mīlestības pilnu kopdzīvi!

Kāzas vadīja Līgatnes novada Dzimtsarakstu nodaļa.

Pinkule norādīja, ka jau, sākot no festivāla pirmsākumiem, tajā tikuši izteikti organizēti un neorganizēti bildinājumi, un mīlošās ģimenēs aug mazuļi, kurus sauc par «Labas dabas» mazuļiem, bet tagad ir pienācis laiks «jā» vārdam. Jūnija sākumā pie «Labas dabas» organizatoriem pieteicies pāris, paužot vēlmi apprecēties festivālā. «Mazliet apdomājām un nolēmām - kāpēc nē? Izdomājām, ka ar prieku un labiem notikumiem ir jādalās, un aicinājām arī citus nopietnus, nobriedušus pārus, kuru starpā valda saskaņa, pieteikties uz iespēju sarakstīties «Labā dabā»,» stāstīja festivāla organizatori. «Sākotnēji gan mazliet bažījāmies par sabiedrības reakciju, bet cilvēki uz uzsaukumu reaģēja ļoti pozitīvi, un uz sarakstīšanos pieteicās vēl trīs pāri.»

«Tā kā mums abiem nepatīk kāzu tradīcijas, bet patīk festivāli, tad bijām vienisprātis, ka kāzām jānotiek «Labā dabā«.

Pie tam būsim pirmie, kas oficiāli to izdara kādā no Latvijas festivāliem. Kā arī vienīgais veids, kā ielūgt visus draugus uz kāzām, ir organizēt tās festivālā, neraizējoties par kāzu galdu un izklaidēm. Prieks, ka mūsu trakajai idejai ir pievienojušies vēl trīs pāri,» par ideju stāstīja pirmais pāris, kuriem pateicoties kāzas festivālā tiks svinētas, Herbe un Zane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu