Sestdien Vērmanes dārzā notiks Tēva dienai veltīts festivāls

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Sestdien, 5. septembrī, plkst.12 Rīgā, Vērmanes dārzā, notiks šā gada Tēva dienai veltīts festivāls, informēja Tēva dienas organizēšanas koordinatore Marta Bormane.

Viņa norādīja, ka ar saukli «Tēva diena katru dienu!» ģimenes portāls «Mammamuntetiem.lv» piesaka savus kārtējos ģimenes svētkus par godu šai dienai.

Pasākuma laikā plānotas dažādas aktivitātes - svētku dalībnieku kopbilde no putna lidojuma, svētku dalībnieku kopkoris, brīvdabas teātris, tētiem domātu dāvanu veidošanas darbnīcas, sportiskas un radošas aktivitātes.

Latvijā Tēva dienu kā oficiālus svētkus pasludināja 2009.gadā, un tā svinama septembra otrajā svētdienā.

Tā kā Latvijā šo dienu ar katru gadu atzīmē arvien vairāk ģimeņu un dažādu organizāciju, «Mammamuntetiem.lv» aicina svētku organizatorus pieteikt savu Tēva dienas pasākumu, lai izveidotu kopīgu Tēva dienas svētku kalendāru.

Pieteikumu var sūtīt e-pastā «fonds@mammamuntetiem.lv». Savukārt jaunāko informāciju par Tēva dienas svētkiem iespējams atrast interneta vietnē «www.tevadiena.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu