LMT Summer Sound festivālā izklaides iespējas katrai gaumei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Nākošajā nedēļas nogalē, 29. un 30. jūlijā, Liepājas pludmalē norisināsies viens no gaidītākajiem vasaras mūzikas notikumiem - LMT Summer Sound festivāls. Festivāls piedāvās atpūtas un izklaides iespējas visdažādākajām gaumēm, tā teritorijā būs piecas skatuves – lielākās no tām būs pludmales «LMT skatuve» un parka «Aldaris skatuve«. Jau ierasti par dzīvespriecīgām festivāla dejām rūpēsies DJ Toms Grēviņš «LMT Straume Ballītē», bet uz «Jägermeister Stage» uzstāsies labākie Latvijas un ārvalstu elektroniskās mūzikas dīdžeji. Par «Red Bull Tour Bus» skatuves māksliniekiem parūpējusies grupa Carnival Youth, divu dienu garumā piedāvājot pašu izvēlētus jaunos mūziķus no Baltijas valstīm.

LMT Summer Sound festivālā šogad būs divas ēdināšanas zonas ar plašu gardumu izvēli, kas neatstās nevienu festivāla apmeklētāju izsalkušu. Galvenais festivāla partneris Latvijas Mobilais Telefons piedāvās atvērta tipa tiešraides studiju, kurā visa festivāla garumā tiks veidotas īpašas reportāžas. Šeit būs gaidīts iekviens festivāla viesis un, ja paveiksies, būs iespējams arī satikt kādu no festivāla māksliniekiem. Festivāla teritorijā būs arī bērnu zona, kurā par mazāko viesu labsajūtu rūpēsies Krāsu Karuselis no Liepājas, piedāvājot dažādas radošas aktivitātes un spēles, dodot iespēju vecākiem uzticēt savas atvases gādīgajās audzinātāju rokās. Festivāla tirdziņā būs iespējams iegādāties gan skaistas dizaina lietas, gan pavisam praktiskas festivālam nepieciešamas preces. Festivāla VIP zona šogad būs piedzīvojusi uzlabojumus, piedāvājot tās viesiem vēl labāku galvenās skatuves redzamību, kā arī paplašinātu atpūtas zonu.

Kā ierasts, festivāla viesi varēs apmesties telšu un kemperu pilsētiņās jau no ceturtdienas, 28.jūlija. Parocīgu nokļūšanu festivālā garantēs īpašie LMT Summer Sound Ekspreši, kas 29. un 30.jūlijā kursēs no Rīgas uz Liepāju, bet atpakaļ no Liepājas uz Rīgu dosies 31.jūlijā.

Šī gada gaidītākie LMT Summer Sound festivāla viesi ir vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība Milky Chance, daudzsološais beļģu dīdžejs Lost Frequences, šarmantais angļu mūziķis King Charles un ukraiņu roka leģendas Okean Elzy. Tāpat LMT Summer Sound festivālā šogad būs iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku – Carnival Youth, Ozols, Intars Busulis & Abonementa Orķestris, Rīgas Modes, Bermudu Divstūris, Dzelzs Vilks, Justs, Aija Andrejeva u.c.

Sadarbībā ar festivāla galveno partneri Latvijas Mobilo Telefonu arī šogad būs iespēja sekot līdz festivāla tiešraidei LMT piedāvātajā mobilajā televīzijā LMT Straume, bet pēc festivāla šajā vietnē būs iespēja baudīt festivāla mākslinieku koncertu ierakstus.

Biļetes uz LMT Summer Sound festivālu pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs. Šobrīd tirdzniecībā pieejamas festivāla 2 dienu biļetes par 38 EUR un 2 dienu ar telts vietu biļetes par 45 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu