Ekspresīvais Stīvs Aoki saviem faniem Baltijā gatavo īpaši gardu pārsteigumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Jau pavisam drīz, nākamajā nedēļā Pērnavas pludmali un tūkstošiem cilvēku satricinās virkne pasaules labāko elektroniskās deju mūzikas izpildītāju.

Viens no Weekend Festival Baltic galvenajiem māksliniekiem ir ekspresīvais Stīvs Aoki (Steve Aoki), kurš elektroniskās mūzikas klausītāju vidū ir pazīstams ar saviem reibinoši enerģiskajiem un trakulīgajiem šoviem. Viena no fanu gaidītākajām trakulībām šova laikā ir slavenā Steve Aoki «Cake Face», kad mūziķis sviež kūku saviem faniem, tā izrādot savu pateicību par fanu nebeidzamo atbalstu. 2015.gadā mūziķis paziņoja, ka turpmāk «Cake Face» notiks tikai īpašos gadījumos un viens no tiem šogad ir izvēlēts tieši Weekend Festival Baltic.

Steve Aoki, kas pazīstams ar tādiem deju mūzikas grāvējiem kā Boneless, Turbulence, No Beef un citiem, saviem skatītājiem Weekend Festival Baltic plāno neaizmirstamu mūzikas un gaismas šovu. Lai padarītu to vēl iespaidīgāku, mūziķis vienmēr aktīvi komunicē ar publiku, iesaista to savās trakulībās un aicina visus atbrīvoties un kļūt neprātīgiem. Festivālā Steve Aoki ne tikai plāno kā ierasts atvēsināt savus klausītajus ar ekskluzīva šampanieša dušu, bet festivāla organizatoriem pasūtījis pēc īpašas receptes pagatavojamu kūku. Par godu «Cake Face» rituālam, 2015.gadā tapa dziesma «Cake Face», kuras laikā tad arī notiek kūkas raidīšana pūlī.

Rūpējoties par savu fanu labsajūtu, Steve Aoki festivāla organizatoriem tehniskajās prasībās iekļāvuši īpašu«Kūkas» sadaļu, precīzi norādot, kā kūkai ir jābūt pagatavotai. Daži no parametriem ir:

  • Kūkai jābūt 40 cm garai un 30cm platai;
  • Jāsastāv no putukrējuma un pavisam nedaudz biskvīta;
  • To jārotā uzraksts DIM MAK vai ar Steve Aoki saistītai simbolikai;
  • Tai jābūt novietotai uz viegla kartona;
  • Tā nedrīkst būt turēta ledusskapī;
  • Tā nekādā gadījumā nedrīkst būt saldējuma kūka, u.c. prasības.

Baltijā lielākais elektroniskās deju mūzikas festivāls Weekend Festival Baltic norisināsies no 4.līdz 6.augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā. Iepriekšējā gadā festivālu apmeklēja ap 80 tukstošiem cilvēku 3 dienās. 90% biļešu uz Weekend Festival Baltic ir jau oficiāli izpārdotas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu