«Weekend Baltic» izziņos jaunus māksliniekus trīs nedēļu garumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Weekend Baltic» festivāls turpina papildināt savu jau tā grandiozo mākslinieku sarakstu ar jauniem vārdiem un turpinās tos izziņot trīs nedēļu garumā. Pirmie pievienotie no tiem ir drum’n’bass pārstāvji «Chase & Status», Igaunijas leģendas «Cartoon», kuri Weekend festivālā sniegs savu vienīgo šīs vasaras koncertu, kā arī «Flux Pavillion» un «Matrix & Futurebond» no Lielbritānijas, «Camo & Crooked» no Austrijas un Igaunijas «Coverk x Byte».

Igaunijas atraktīvie Cartoon, kuri jau 2016. gadā rībināja skatuvi un «sērfoja» publikā, pēdējā laikā nav snieguši daudz koncertu. Šā gada festivālā grupa sniegs vienīgo koncertu vasarā un ir solījuši pārsteigt publiku ar ko īpašu. Cartoon solists Joosep Järvesaar komentēja: «Grupa sniegs 100% atdevi, lai šīs vasaras koncerts būtu ļoti īpašs un atmiņā paliekošs. Mēs gaidām, lai uzstātos mūsu dzimtajā pilsētā, Weekend festivāla publika mūs vienmēr uzņem fantastiski. Šis būs grupas «Cartoon» labākais šovs, kāds jebkad ir bijis!»

Biļetes vēl pieejamas: www.weekendbaltic.com.

www.weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu