Imantdienās – pirmatskaņojumi, dziesmas ar Ziedoņa vārdiem un «Menuets»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Prūsis

Gadskārtējie Imanta Kalniņa mūzikas svētki «Imantdienas» šogad Cēsu Pils parka estrādē notiks 8. jūlijā, ierasti trīsdaļīgā koncertā pulcējot gan tradicionālos Imanta Kalniņa mūzikas izpildītājus, gan piedāvājot jaunu un nebijušu skatījumu uz komponista Imanta Kalniņa daiļradi.

Koncerta pirmajā daļā tradicionāli uzstāsies grupa «Turaidas Roze», solisti Olga Rajecka un Uģis Roze. Programmu galvenokārt veidos pirmatskaņojumi – pavisam nesen tapušas pilnīgi jaunas Imanta Kalniņa dziesmas ar Māras Zālītes un Broņislavas Martuževas vārdiem.

Šajā koncerta daļā uz skatuves kāps gan koris, gan solisti Renārs Kaupers, Jānis Holšteins-Upmanis, Māra Upmane-Holšteina un citi izpildītāji. Plašajam mūziķu pulkam piebiedrosies arī Marts Kristiāns Kalniņš un Kārlis Auzāns no grupas «Autobuss debesīs».

Koncerta noslēdzošajā daļā pēc ilgākas pauzes uz Imantdienu skatuves atgriezīsies grupa «Menuets», izpildot klausītāju iemīļotākās un visiem labi zināmās Imanta Kalniņa dziesmas no savas kolektīva repertuāra.

Koncerta noslēgumā kopā ar «Menuetu» sagaidāma arī neiztrūkstošā sadziedāšanās ar publiku.

Imantdienu koncerts Cēsu Pils parka estrādē 8. jūlijā sāksies plkst. 20.00. Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un interneta lapā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu