«Weekend Baltic» programmu papildina «Knife Party», «Angerfist» u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Weekend Baltic» festivāls, kas norisināsies no 3. līdz 5. augustam Pērnavas pludmalē, papildina savu grandiozo mākslinieku sarakstu ar jauniem, iespaidīgiem vārdiem – Austrālijas EDM grandiem «Knife Party» un hardstyle mūzikas stila piekritēju gaidītāko mākslinieku «Angerfist».

Festivālā jau izziņotas tādas zvaigznes kā «The Chainsmokers», pasaules dīdžejs nr. 1 Martin Garrix, pieckārtējs *Dj Magazine* balvas ieguvējs Armin Van Buuren, Zviedrijas EDM ritmu pavēlnieks Alesso, pasaules mūzikas topu slavas gājiena rekordisti Clean Bandit, Kanādas leģenda Deadmau5, skaistā un seksīgā Bibī Reksa (Bebe Rexha), jaunākā EDM superzvaigzne Alan Walker un daudzi citi.

Vēl šodien mākslinieku sarakstam tika pievienoti tādi mūziķi kā ALLY x SIGER, Pawl, Marc, Hot'N Handsome, Epordwerk, Kert Klaus, Milwin, Sven Arusoo, Erki Sarapuu, Marek, Talivere, Filatov & Karas, Pegboard Nerds un Fox Stevenson.

Tikai šonedēļ vēl pieejamas biļetes par zemāko cenu, jau 5. jūnijā festivāla biļešu cenas pieaugs.

Nenokavē un iegādājies biļetes jau tagad!

www.weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu