Neskatoties uz uguns postījumiem, arī šogad notiks «Dziesminieku un tautas saiets»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Trimalniece

No 28. līdz 30. jūlijam notiks astotais «Latvijas Dziesminieku un tautas saiets». Neraugoties uz pagājušā rudens ugunsnelaimes nodarītajiem postījumiem, saiets notiks savā mājvietā – Jaunpiebalgas novada dabas saimniecībā «Lielkrūzes», informē rīkotāji.

Satikšanās, stāstu mīšana, sadziedāšanās. Rituāls, tapšana, prasmē augšana, spēkā ņemšanās. Par saieta vadmotīvu viens no tā aizsācējiem dziesminieks Uldis Kākulis šogad izvēlējies dainu tekstu - «No zobena saule lēca». Saieta laikā dziesminieki un dzejnieki dalīsies ar sev svarīgo, jaunatklāto, ļausies sarunām un pārdomām.

Haralds Sīmanis dziesminieku saietā
Haralds Sīmanis dziesminieku saietā Foto: Ieva Trimalniece

Visu pasākuma laiku par tīru miesu un garu rūpēsies pirtnieki. Būs iespēja sevi piedzīvot nakts takā «Es tumsiņas nebijos». Kopīgi sagaidīsim saules lēktus un pildīsim sevi ar rīta spēku. Būs aktivitātes bērniem, peldvieta, telšu pilsētiņa, ēdināšana.

Biļetes iepriekšpārdošanā būs pieejamas no 01.06.2017 «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu