Saldū 30 gadu jubileju svinēs festivāls «Saldus saule»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "Saldus Zeme"

21. jūlijā un 22. jūlijā Saldus Kalnsētas parka estrādē norisināsies festivāls «Saldus saule», kam šogad 30 gadu jubileja, informēja festivāla rīkotāji.

Festivālā uzstāsies tādi mūziķi kā Fēlikss Ķiģelis, «Musiqq», «Astro`n`out», «Pērkons», «Līvi un Buks», «Dzelzs vilks», «Tumsa», «Ryga», «Colt», Ivo Fomins, «Gain Fast», «Rīgas modes», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Illa» un citi.

Savukārt 22. jūlijā plkst.12 festivālā uzstāsies Saldus un Brocēnu novada talantīgie bērni. Visas dienas garumā apmeklētāji varēs piedalīties radošajās darbnīcas, izjādēs ar zirgiem, atpūsties pirtī un baļļā, šaut ar loku un iepirkties gadatirgū, sacīja festivāla rīkotāji.

Pirmais rokfestivāls «Saldus saule» notika 1987. gadā kā veltījums saldeniekam Ērikam Ķiģelim kā Latvijas smagā roka aizsācējam. Tā laika divdesmitgadniekiem Saldū ļoti gribējās saglabāt atmiņas par Ēriku Ķiģeli tieši viņa dzimtajā pilsētā. 1987. gada 24. jūlija vakarā. «Saldus saule» iesākās ar rokenrola grupas «Arhīvs» un Pita Andersona koncertu Saldus kultūras namā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu