Igaunijā eksotiskajā Rummu karjerā notiks festivāls «Into The Valley»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 29. jūnija līdz 1. jūlijam Rummu karjerā Igaunijā norisināsies elektroniskās mūzikas festivāls «Into The Valley», kurā piedalīsies tādi mākslinieki kā Jeff Mills, Nina Kraviz, Helena Hauff, Ricardo Villalobos, Hessle Audio, The Black Madonna, Marcel Dettman un citi. Mākslas programmā savukārt iekļauta arī latviešu māksliniece Ieva Balode.

shop3.ticketscript.com

FOTO: Publicitātes fotoRummu karjera Igaunijā
FOTO: Publicitātes fotoRummu karjera Igaunijā Foto: Publicitātes foto

Pēc diviem lieliskiem «Into The Valley» festivāliem kaļķakmens karjerā Dalhallā, Zviedrijā, nākamais solis bija radīt ko iespaidīgāku un lielāku. Music Goes Further organizatori, sastopoties ar Rättvik mežu ierobežojumiem, bija spiesti meklēt piemērotāku vietu festivāla organizēšanai, un nolēma to darīt Rummu karjerā Igaunijā. Tur ir vairāk vietas - tas ļauj uzbūvēt vairākas skatuves un uzņemt vairāk viesu, kā arī kristāldzidrs ezers ar pludmali, kur festivāla apmeklētāji varēs veldzēties. Pamestā cietuma teritorija, kas ieskauj festivāla norises vietu, rada mistisku un nedaudz nepieradinātu auru. Telšu pilsētiņa ārpus festivāla teritorijas ir milzīga un vietas pietiks visiem.

«Kad es pirmo reizi ieraudzīju Rummu karjeru, man uzreiz bija skaidrs kādus māksliniekus vēlos šeit redzēt un dzirdēt. Lai festivāla pieredze būtu cik vien iespējams krāšņa, ir ļoti svarīgi saskaņot mūzikas radītās sajūtas ar apkārtējo vidi, un man šķiet, ka ar šādiem māksliniekiem mums tas patiešām ir izdevies. Ikkatram, kurš vēlas dejot pie house mūzikas mirdzoša ūdens tuvumā, pie Detroitas, britu vai tumšākām vācu tehno skaņām, būs iespēja piemeklēt savām vēlmēm atbilstošāko skatuvi. Neviens nebūs vīlies,» saka Mattias Hund, viens no festivāla rīkotājiem.

Programma: musicgoesfurther.com

Rummu karjera Igaunijā
Rummu karjera Igaunijā Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu