«Weekend Baltic» festivāla mākslinieku programmas honorāri pārsniedz 2,1 miljonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Weekend Baltic» festivālā, kurš norisināsies no 3. līdz 5. augustam Pērnavas pludmalē, mākslinieku honorāri pārsniedz 2,1 miljonus eiro. «Weekend Baltic» festivāla mākslinieku saraksts joprojām ir grandiozākais un dārgākais, kāds jebkad Baltijas valstīs ir bijis, informē festivāla rīkotāji.

«Weekend Baltic» festivāls piedāvās viskarstākos un populārākos elektroniskās deju mūzikas un popmūzikas māksliniekus, kuru starpā ir tādas leģendas kā Armin Van Buuren, dīdžejs nr.1 visā pasaulē Martin Garrix, pasaules slavu iekarojušie The Chainsmokers, Zviedrijas EDM ritmu pavēlnieks Alesso, Kanādas leģenda Deadmau5, pasaules mūzikas topu slavas gājienu rekordisti Clean Bandit, seksīgā Bebe Rexha, jaunākā EDM superzvaigzne Alan Walker, Austrālijas EDM grandi Knife Party, Rae Sremmurd un daudzi, daudzi citi.

«Šobrīd varam uzskatīt Weekend Baltic festivālu par lielāko pludmales festivālu Ziemeļeiropā. Jau pagājušogad festivāla mākslinieku sarakstam iztērējām ap 2 miljoniem, šogad esam pat palielinājuši budžetu. 2017. gada festivāls ir elektroniskās deju mūzikas un popmūzikas maisījums. Mēs, protams, vedam virkni lielāko EDM mākslinieku, kā Martin Garrix, Armin Van Buuren, Alesso, Deadmau5, bet savu vietu atraduši ir arī jauni, mūsdienīgi, pasaules slavu iekarojuši popmūzikas mākslinieki, kā Bebe Rexha, Clean Bandt, Rae Sremmurd,» komentē Weekend Baltic festivāla producents Henri Lindal. «Iesaku šogad biļešu iegādi neatstāt uz pēdējo brīdi, jo jau šobrīd ir izpārdoti vairāk nekā 75% biļešu.»

Biļetes ierobežotā daudzumā vēl pieejamas: www.weekendbaltic.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu