Jau šonedēļ 11. Positivus festivāls! Lasi pilno programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Positivus festivālā trīs dienu garumā uz piecām festivāla skatuvēm būs baudāma bagātīga un daudzveidīga programma. No 14. līdz 16. jūlijam Salacgrīvā uzstāsies tādi pasaules mēroga mākslinieki kā Pixies, Ellie Goulding, Alt-J, Grandmaster Flash, Rae Sremmurd, JP Cooper, José González un daudzi citi, kā arī virkne uzlecošo zvaigžņu un aktuālāko pašmāju vārdu.

Visu festivāla programmu var aplūkot un lejupielādēt festivāla mājas lapā sadaļā «Programma», kā arī mobilajā lietotnē Positivus '17, kas bez maksas pieejama App Store un Google Play veikalos.

Uz Positivus Lattalecom skatuves galvenie mākslinieki būs alternatīvā roka leģendas Pixies, popmūziķe Elija Goldinga un indie rokgrupa Alt-J. Uz festivāla galvenās skatuves uzstāsies arī The Lumineers, Rae Sremmurd, Maxïmo Park, José González, Kamasi Washington, Dzelzs vilks un Trad.Attack!.

Uz festivāla otras lielākās – Nordea skatuves – redzēsim hiphopa leģendu Grandmaster Flash, romantisko britu dziesminieku JP Cooper, dāņu alternatīvā roka apvienību Mew, kanādiešu grupu Austra, kā arī Rhye, Cigarettes After Sex, Margaret Glaspy, L.A. Salami, Julia Jacklin, Eska, Dagamba, Daddy Was A Milkman, Get Your Gun, Pienvedēja piedzīvojumi un Baložu pilni pagalmi.

«Palladium» skatuves programma šovasar ir patiesi daudznacionāla: pārgalvīgie Francobollo no Lielbritānijas, Ņujorkā bāzētie Teachers, austrāliete Rachel Claudio & Rick Feds no Latvijas, Izraēlas grupa Bucharest, kā arī pašmāju mākslinieki Raimonds Tiguls & Moonlight Sound Design, MESA, Satellites LV, Bandmaster, Fakts, Edavārdi, Singapūras satīns, Chris Noah un Ezeri. Uz šīs skatuves redzēsim arī piecus daudzsološus igauņu māksliniekus no Tallinn Music Week programmas: Beyond Beyond, Okym & Tiiu, Lepatriinu, Go Away Bird un Mauno Meesit.

Uz «Electric Room» skatuves pasaules labāko klubu atmosfēru radīs spoža dīdžeju buķete – te uzstāsies Losandželosā mītošais producents un dīdžejs Kingdom, populārais itāļu dīdžejs Crookers, beļģu producents un dīdžejs Aeroplane, filigrānais MPC sampleru meistars araabMUZIK, kā arī DJ Aspirins vs Toms Grēviņš, DJ Rudd, Noëp, Nightwave, DJ Nova, Niklāvz, RudeLies, Makree un Rīgas DJ Skola: DJ Dubra, DJ Pm2theam, DJ Aspirins.

Priežu ieskautā «Dabas skatuve» Salacgrīvas kāpās pulcēs konceptuālus mūzikas projektus, izteiksmīgus solo māksliniekus, pozitīvi uzlādētu improvizācijas teātri un komiķu stāvizrādes. Šeit sastapsim tādus vārdus kā ģitārists Mārcis Auziņš, jaunā mūziķe Tīna Šipkēvica, izteiksmīgā repere Viņa, viens no vadošajiem jaunās paaudzes džeza ģitāristiem Matīss Čudars, kā arī komponists un pianists Platons Buravickis. Kāpās sanākušos klausītājus priecēs grupas Tehnikums, Polifauna, Mad Ant, Kosmodisks, Oriole & VJ Linda Konone, Āres, Sign Libra, DJ Music DJ, Pachamama Beats, Kapelmeistars Group un Sūdi, bet par smieklu devu parūpēsies Rīgas Improvizācijas Teātris, Comedy Latvia, Comedy Estonia un Sieviešu Stendaps.

Programmas pdf failu var lejupielādēt šeit:

Programmas pdf failu var lejupielādēt šeit:

Festivāla biļešu cenas

Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 80,00 eiro, ar telts vietu – 88,00 eiro

Vienas dienas biļete piektdienai vai svētdienai – 40,00 eiro

Vienas dienas biļete sestdienai – 45,00 eiro

Divu dienu biļete piektdienai un sestdienai vai sestdienai un svētdienai – 55,00 eiro

VIP biļete festivāla trīs dienu apmeklējumam – 250,00 eiro

Bērnu sala – 7,00 eiro (viens apmeklējums), 15,00 eiro (abonements trim dienām)

Nakšņošana telšu pilsētiņā

Biļete dzīvošanai telšu pilsētiņā – 10,00 eiro

Kempera vietas cena bez elektrības pieslēguma – 40,00 eiro

Kempera vietas cena ar elektrības pieslēgumu – 70,00 eiro

VIP koka mājiņas īre (1-4 personām) – 300,00 eiro

Autostāvieta

Biļete vienreizējai iebraukšanai autostāvvietā – 10,00 eiro

Autostāvvietas abonements trim dienām – 25,00 eiro

Kempera novietošana autostāvvietā – 20,00 eiro

Motocikla stāvvieta vienreizējai iebraukšanai – 5,00 eiro

Autostāvvietas abonements motociklam trim dienām – 15,00 eiro

Visas festivāla biļetes var iegādāties Positivus festivāla mājas lapā www.positivusfestival.com, kā arī Biļešu Serviss kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu