«Skyforger» un citi meistari priecēs pasākumā «Big Red Sun Party» Jūrmalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašā vasaras plaukumā, 29. jūlijā, Majoros, teritorijā pie motokluba «Pardaugava MC» kluba mājas Lienes ielā 16/18, notiks pasākums «Big Red Sun Party». Tajā būs gan plaša muzikālā programma, gan ārmrestlinga turnīrs un MMA un boksa sacensības, gan jaudīgi motocikli no dažādām pasaules valstīm un dažādas aktivitātes visām paaudzēm. Vakara galvenā nagla būs Latvijas labākā folkmetāla apvienība «Skyforger», kuras koncerta izskaņā būs vērojama arī uguņošana.

Pasākums «Big Red Sun Party» notiks jau otro reizi. Pērn pierādījās, ka daudzšķautņainais salikums ļoti labi sader kopā un piesaista plašu ļaužu loku. Aktivitātes Majoros sāksies jau plkst. 10 no rīta, kad startēs pieteikšanās ārmrestlinga jeb roku laušanās turnīram, ko uzmundrinošāku padarīs dīdžejs un pasākuma vadītājs Eduards Švāns kopā ar DJ Roberto.

Ārmrestlinga sacensības sāksies plkst. 12.15, bet plkst. 14.00 stafeti pārņems MMA (jauktās cīņas mākslas) un boksa sacensības, kas notiks turpat telpās, taču finālcīņa plkst. 16.30 tiks demonstrēta un komentēta arī brīvā dabā uz lielā ekrāna, kā arī sportacentrs.com. Bokseri cīnīsies par pasākumu organizējošā motokluba «Pardaugava MC» piedāvāto jostu, līdz ar to, cīņas notiks pa īstam un nebūs tikai paraugdemonstrējumi. Jūrmalas klubu profesionāļu cīņā pret Apvienotās Karalistes kikboksa čempionu Maiklu Olanrevadžu pārstāvēs Artūrs Leisāns.

Paralēli jau no plkst. 14.30 sāksies mūzikas programma, kurā piedalīsies vairākas lieliskas grupas. Tajā skaitā atraktīvā džezfanka brigāde «Very Cool People», hārdroka atsvaidzinātāji mūsdienās «Laime Pilnīga» un saulainākā pašmāju grupa «Riga Reggae».

Savukārt plkst. 18.00 notiks ārmrestlinga sacensību profesionāļu klases finālcīņas, ko arī būs iespējams vērot sportacentrs.com. Plkst. 20.30 būs apbalvošanas ceremonija, kuras laikā tiks pasniegta arī MMA un boksa čempiona josta.

«Baltijas atklātais čempionāts ārmrestlingā Latvijā notiks jau trešo gadu pēc kārtas un šoreiz sauksies «Big Red Sun Baltic Open 2017»,» stāsta Latvijas Ārmrestlinga federācijas prezidents Raimonds Liepiņš. «Iepriekšējos gadus šīs sacensības norisinājās Ventspilī, šogad pārcelsimies uz Jūrmalu. Pie ārmrestlinga galdiem tiksies Latvijas stiprākie vīri – Normunds Tomsons, Jānis Amoliņš, Vladislavs Krasovskis, Kaspars Grāvis, Ainārs Tukmanovs, Māris Kalējs un citi. Starptautisko konkurenci nodrošinās stiprākie no Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Zviedrijas, Somijas un vēl citām valstīm. Ikvienam būs iespēja piedalīties arī iesācēju un junioru kategorijās, lai pārbaudītu savu spēku.»

««Big Red Sun Party» ietvaros notiks gan MMA un boksa, gan arī K-1 un Pankrationa cīņas,» papildina cīņas kluba «MMA Jūrmala» vadītājs Edgars Lipskijs. «Ringā sacentīsies dažāda mēroga cīkstoņi no Latvijas un Lietuvas. Galvenā vakara cīņa, protams, būs par «Pardaugava MC» MMA un boksa čempiona jostu.»

Vakars turpināsies ar dejām un dažādām atrakcijām. Visa pasākuma laikā iecerēti seno mopēdu paraugdemonstrējumi, uzstāsies arī uguns griezēji un dejotāji, darbosies tetovēšanas studija, mākslas studija ar grafiķi Nelu Zirnīti, bārddziņu salons, tautas lietišķās mākslas studijas «Zīle» piedāvātā kalēju darbnīca, «Rūnu rotu» piedāvātā rotkaļu darbnīca, būs iespēja piedalīties grafiti konkursā, iegādāties dažādus moto aksesuārus, vienkārši ēdamus un dzeramus gardumus, bet bērni varēs izklaidēties speciāli izveidotā rotaļlaukumā.

Grupa «Skyforger» uz skatuves kāps plkst. 21.50. «Smagais metāls un motocikli jau no laika gala ir bijis kā viens vesels!» saka tās līderis Pēteris Kvetkovskis, uzsverot tieši motofanu klātbūtni pasākumā. «Mēs ceram, ka arī šoreiz «Skyforger» dārdināšana nespēs izbiedēt tos, kuri jau pieraduši pie motoru rūkoņas!»

«Šis ir viens no retajiem Latvijas motodzīves pasākumiem, kuru apmeklē tik daudz ārvalstu moto klubu pārstāvju,» uzsver motokluba «Pardaugava MC» viceprezidents Georgs. «Tieši tādēļ mēs cenšamies pasākuma ietvaros parādīt latvisko, atšķirīgo no citām baikeru valstīm. Tas attiecas ne tikai uz latviešu tradicionālo virtuvi, bet arī Latvijas māksliniekiem un mūziķiem. Mēs darām visu iespējamo, lai šis pasākums kļūtu par ikgadēju tradīciju.»

Pavisam precīza pasākuma atrašanās vieta, ko ievadīt mocim piestiprinātās GPS ierīces meklētājā: N 56.971337, E 23.806727!

Biļetes jau iegādājamas «Biļešu servisa» kasēs un bilesuserviss.lv.

www.facebook.com/BigRedSunParty

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu