«Summer Sound» festivālā būs jaunas mūzikas skatuve Priekšnams

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atlikušas vien nepilnas trīs nedēļas, līdz mūzikas un vasarīgas atpūtas mīļotāji varēs pulcēties Liepājas pludmalē, kur 28.-29.jūlijā norisināsies pludmales festivāls Summer Sound. Šogad sadarbībā ar ilggadējo partneri, festivāla oficiālo radio – Radio SWH, Summer Sound festivālā būs jaunas mūzikas skatuve Priekšnams, uz kuras uzstāsies tādi mākslinieki kā Treeeye, Jānis Irbe, Jauda, Refleksija un citi.

No postroka līdz drum and bass, no prog-roka līdz ambient – Treeeye piedāvā iegremdēties plašā garastāvokļa diapazonā, atmosfēriskā skaņu sajaukumā, kā arī elektronisko un akustisko instrumentu balansētā savienojumā. Elektroniskā indie žanra pārstāvis Jānis Irbe kā dziesmu autors darbojas no 2007. gada. Spēlējis dažādās grupās, no kurām zināmākā ir Tris, bet pērn sāka savu solo projektu, 2016. gada rudenī publiskojot dziesmu Paskaties. Rokgrupa Jauda radusies pagājušā gada pavasarī, apvienojot spēkus trīs līvāniešiem. Līdz šim tā piedalījusies dažādos grupu konkursos un pasākumos, bet nesen laista klajā jaunākā dziesma Pēdējais vilciens no grupas topošā albuma. Smagā metāla pārstāvji Refleksija savulaik uzvarēja Radio SWH jauno grupu konkursā Priekšnams. Aiz viņiem paliek pamodināts melanholisks roka dēmons un vēlme to satikt vēlreiz.

Jaunā skatuve būs lieliska iespēja jaunajiem mūziķiem parādīt sevi plašākai publikai. Uz Priekšnama skatuves šogad sagaidīsim arī tādas grupas kā alternatīvā roka apvienība Metrs, viegla sarkasma cienītājus Kas Tev Par Daļu un alternatīvās mūzikas pārstāvjus Pussy Rock. Arī šogad Summer Sound festivālā darbosies Radio SWH tiešraide, informējot savus klausītājus par festivāla dienās notiekošo, kā arī organizējot tikšanās un intervijas ar festivāla māksliniekiem.

Šīs vasaras krāšņākais pludmales festivāls Summer Sound norisināsies Liepājā 28.-29. jūlijā ar vairāk nekā 40 māksliniekiem. Dīdžeju trio Cheat Codes no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne Felix Jaehn, kā arī franču dīdžejs un producents Klingade parūpēsies par grandiozu elektroniskās mūzikas programmu jūras krastā. Ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves uzstāsies Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs Bermudu Divstūris. Bez jau nosauktajiem vārdiem festivāla viesus priecēs krāšņa Latvijas mūziķu programma – Triana Park, Bandmaster, Satellites LV, Sibyl Vane, Deeper Upper, Franco Franco, Skyforger, My Radiant You, Fakts, Pienvedēja Piedzīvojumi, Astro'n'out, Ivo Fomins, Polifauna un citi.

Biļetes nopērkamas festivāla mājas lapā www.summersound.lv, kā arī Biļešu Servisa tīklā.

  • 2 dienu biļete – 39 EUR
  • 2 dienu biļete + telts vieta – 46 EUR
  • 1 dienas biļete – 25 EUR
  • VIP biļete – 95 EUR
  • VIP biļete + autostāvvieta – 110 EUR
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu