«Mālēdiena festivālā 2017» pie Vaidavas ezera stāstīs par mālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

15.jūlija no plkst.12 Vaidavas ezera krastā notiks «Malēdiena festivāls 2017», kura laikā apmeklētāji varēs iepazīt mālu un klausīties pašmāju mūziķu uzstāšanos, vēsta Kocēnu pašvaldības informācija.

«Vaidava Ceramics» un citu Latvijas kermiķu vadībā būs iespējams iepazīties ar māla trauku gatavošanu. Paralēli tam apmeklētāji varēs baudīt «Valmiermuižas Alus virtuves» un «Kārļmuižas restorāna» gatavotās maltītes un klausīties pašmāju mūziķu - El Mars, Kārlis Kazāks, Alise Joste un meiteņu radošā apvienība «Sus Dungo» – uzstāšanās. Vakaru un festivālu noslēgs Jānis Šipkēvics jeb Shipsea.

Zinātkārie varēs doties izpētes gājienā uz «Vaidava Ceramics» ražotni. «Vaidaveži» būs parūpējušies, lai aktīvās atpūtas cienītāji tuvējo apkārtni varētu iepazīt gan uz SUP dēļa, gan velo. Tālākie braucēji varēs izmantot iespēju ezera krasta burvību izbaudīt arī naktī, jo sabraukušie varēs pārnakšņot īpašā telšu pilsētiņā.

Ieeja festivālā ir bezmaksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu