Uz «Positivus» ierodas viesi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Jau vakar festivāla "Positivus" teritorijā ieradās pirmie tā viesi. Šodien Salacgrīvā tiks atklāts festivāls "Positivus", kurā šovakar uzstāsies "Pixies", "Grandmaster Flash, "Maximo Park" un "Cigarettes After Sex", informēja festivāla komunikācijas vadītāja Līga Andžāne.

Jau no plkst.12 darbu sāk «check-in» punkts pie festivāla galvenās ieejas, kurā apmeklētāji varēs apmainīt savas biļetes pret festivāla aprocēm.

Uz galvenās «Lattelecom» skatuves šovakar spēlēs «Trad.Attack», «Nothing but Thieves», «Maximo Park» un «Pixies», bet uz otras lielākās - «Nordea» skatuves - kāps «Baložu pilni pagalmi», «Get Your Gun», «Margaret Glaspy», «Cigarettes After Sex», «JP Cooper» un «Grandmaster Flash».

Kā pirmie uz «Palladium» skatuves šodien uzstāsies «Beyond Beyond», «Okym & Tiiu», «Ezeri», «Chris Noah», «Edavārdi», «Singapūras satīns» un «Bandmaster». «Electric Room» skatuvē spēlēs «Makree», «Aeroplane», «DJ Nova», «Araabmuzik» un «DJ Rudd».

Nākamajās dienās festivālā spēlēs Elija Goldinga, «Austra», «Nightwave», «Rachel Claudio & Rick Feds», «Only Lovers Left Alive», «The Dissidents», «Rae Sremmud», «Kamasi Washington», «Dzelzs vilks» un daudzi citi.

Savukārt festivāla noslēguma dienā 16.jūlijā starp vairākiem citiem izpildītājiem uzstāsies «Alt-J», «The Lumineers», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Mesa», «Satellites LV» un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu