Foto atskats uz šā gada «Positivus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Salacgrīvā noritējis trīs dienu garais mūzikas festivāls «Positivus», kas pulcējis līdzīgu skaitu klausītāju kā katru gadu. Šogad festivāla apmeklētājus lutinājis arī saulainais laiks, kas mudinājis ne tikai doties uz koncertiem, bet arī labprāt iesaistīties dažādās izklaidējošās aktivitātēs, pavadīt laiku pie jūras vai atpūtas zonās. TVNET piedāvā foto atskatu uz visām festivāla dienām.

Pirmajā festivāla dienā uz galvenās «Lattelecom» skatuves spēlēja «Trad.Attack», «Nothing but Thieves», «Maximo Park» un «Pixies», bet uz otras lielākās - «Nordea» skatuves - kāps «Baložu pilni pagalmi», «Get Your Gun», «Margaret Glaspy», «Cigarettes After Sex», «JP Cooper» un «Grandmaster Flash». Pirmie uz «Palladium» skatuves uzstājās «Beyond Beyond», «Okym & Tiiu», «Ezeri», «Chris Noah», «Edavārdi», «Singapūras satīns» un «Bandmaster». «Electric Room» skatuvē spēlēja «Makree», «Aeroplane», «DJ Nova», «Araabmuzik» un «DJ Rudd».

Otrajā festivāla dienā spēlēja Elija Goldinga, «Austra», «Nightwave», «Rachel Claudio & Rick Feds», «Only Lovers Left Alive», «The Dissidents», «Rae Sremmud», «Kamasi Washington», «Dzelzs vilks» un daudzi citi.

Savukārt festivāla noslēguma dienā starp vairākiem citiem izpildītājiem uzstāsies «Alt-J», «The Lumineers», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Mesa», «Satellites LV» un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu