Summer Sound festivālu apmeklējuši 23 000 cilvēku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers, speciali TVNET

Nedēļas nogalē Liepājā notikušo Summer Sound festivālu divu dienu laikā apmeklēja aptuveni 23 000 cilvēku, tādejādi šis kļuvis par pēdējo trīs gadu laikā apmeklētāko Summer Sound festivālu. Sestdienas vakara kulminācija bija Dona koncerts un salūts tā noslēgumā, kas priecēja tūkstošiem skatītāju Liepājas pludmalē.

Sestdien Summer Sound festivālā uzstājās virkne mīlētu latviešu un ārvalstu mākslinieku, to skaitā Dons, Bermudu Divstūris, Triana Park, Bandmaster, Satellites LV, Pienvedēja piedzīvijumi, Sibyl Vane, Deeper Upper un citi. Šogad festivāls piedzīvojis lielāku apmeklētāju interesi, kā iepriekšējos gados. Festivāla viesi tika priecēti ar jaunām skatuvēm, uzlabotām atpūtas zonām un saulaini vasarīgiem laikapstākļiem un festivāla organizatori pauž gandarījumu par veiksmīgi aizvadīto pasākumu.

«Ir izskanējis vēl viens krāšņs Summer Sound festivāls un esam ļoti gandarīti gan par kuplo apmeklētāju skaitu, gan svētku atmosfēru, ko visi izdzīvojām. Vēlamies teikt lielu paldies festivāla apmeklētājiem – festivālu un tā atmosfēru veido tieši viņi. Paldies visiem par pozitīvo lādiņu divu dienu garumā, par smaidiem un dejām, par patiesas vasaras skaņas radīšanu! Esam gatavi plānot nākamo gadu un sagaidīt jūs vēl kuplākā skaitā», stāsta Summer Sound direktore Linda Zajarska.

Pludmales festivāls Summer Sound norisinājās 28.-29. jūlijā ar vairāk kā 50 māksliniekiem - Cheat Codes, Felix Jaehn, Klingande, Dons, Bermudu Divstūris, Triana Park, Bandmaster, Satellites LV, Sibyl Vane, Deeper Upper, Franco Franco, Skyforger, My Radiant You, Fakts, Pienvedēja Piedzīvojumi, Astro'n'out, Ivo Fomins, Polifauna un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu