Jau šonedēļ Ziemeļeiropas lielākais pludmales festivāls Weekend Festival Baltic

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šonedēļ no 3. līdz 5.augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā, norisināsies Ziemeļeiropas lielākais pludmales festivāls Weekend Festival Baltic. Lai trīs dienas bez raizēm spētu nodoties neaizmirstamai ballītei elektroniskās deju mūzikas ritmos, festivāla organizatori aicina iepazīties ar noderīgu informāciju, kas jāzina ikvienam festivāla apmeklētājam.

Kā nokļūt?

Sabiedriskais transports

Pērnava Latvijai patiesībā ir tuvāk, nekā spējam iedomāties, – vien 181 km no Rīgas! Uz festivālu ir iespējams nokļūt, gan izmantojot sabiedrisko transportu, piemēram Ecolines un Lux Express autobusus, kas kursē no Rīgas, gan aviolidojumus uz Tallinu vai vilcienu, taču visērtākajai nokļūšanai festivāla norises vietā tiek piedāvāts īpaši organizētais Weekend Festival autobuss no Rīgas. Šodien ir pēdējā diena, lai iegādātos šo autobusu biļetes: www.weekendfestivalbaltic.com.

Autostāvvieta

Pērnava ir vien divarpus stundu ilga brauciena attālumā no Rīgas, pusotras stundas attālumā no Valmieras un nieka 50 minūšu attālumā no Ainažiem, tāpēc ar automašīnu nokļūt līdz festivālam būs gan ērti, gan vienkārši, bet vietu autostāvvietā nodrošinās festivāla oficiālais sadarbības partneris – Igaunijā populārākā mobilā autonovietošanas sistēma «Barking». Festivāla apmeklētāju ērtībai šogad tiks piedāvātas vēl vairāk un vēl drošākas vietas auto novietošanai ar iespēju nepieciešamības gadījumā pārvietot savu auto.

Kur palikt?

Kempinga zona

Tie, kas Weekend Festival Baltic apmeklēs otro gadu pēc kārtas, jau ir pazīstami ar festivāla lielisko kempinga zonu, kur cieņpilnā saskaņā līdzpastāv gan noguruši nakšņotāji, gan cilvēki ar mūžīgu ballīti sirdī, – savu vietu zem Weekend saules atradīs ikviens. Šogad Weekend Festival Baltic iet soli tālāk un apmeklētājiem piedāvā vēl nebijuši plašu izvēli kempinga zonā:

  • Weekend kempings ar rezervētu telts vietu teltij līdz 4 cilvēkiem;
  • Priority kempings ar jau uzceltu telti 4 cilvēkiem;
  • Jaunums! Lux kempings – unikāla telts 4 cilvēkiem ar koka grīdu un gultām.
  • VIP kempings ar nelielu, pēc skandināvu arhitektūras labākajiem principiem būvētu mini kotedžu ar guļvietām četriem cilvēkiem un elektrību;
  • Kemperu kempings, kas paredzēts tikai kemperiem un treileriem;

Sistēma vienkārša: ieejas biļete festivāla kempinga zonā + tavs izvēlētais nakšņošanas veids.

Kempinga alternatīvas

Ņemot vērā, ka daļa kempinga jau ir izpārdota, droši apskati arī Booking.com un airbnb.com esošo piedāvājumu vai atrodi kādu ērtu dīvānu ar couchsurfing.com palīdzību. Galvenais, atceries – laika vairs nav un labākie piedāvājumi tiek izķerti tikpat ātri, cik biļetes uz festivālu (90% jau izpārdoti).

Kur paēst?

Festivāla teritorijā

Eat. Sleep. Weekend. Repeat! Lai pietiktu enerģijas ballītei trīs dienu garumā, nedrīkst aizmirst par kvalitatīvām maltītēm. Mēs vēlamies festivāla apmeklētājiem piedāvāt daudzveidīgu, kvalitatīvu un modernu ēdienu, protams, neaizmirstot par visu festivālu klasiku – kebabiem un frī kartupeļiem. Ikviens no jums ir individualitāte, tādēļ varat būt droši – Weekend Festival piedāvās ēdienu visām gaumēm.

Ēdināšanas un dzērienu stendi ir izvietoti visā festivāla teritorijā, tostarp kempinga zonā, tajos iespējams iegādāties ūdeni, uzkodas un dažādus atspirdzinošus dzērienus. Teritorijā ir iespējams norēķināties skaidrā naudā un ar visām populārākajām maksājumu kartēm.

Pērnavā

Ārpus festivāla teritorijas ikviens ir laipni aicināts apmeklēt populārākos Pērnavas gastronomiskos centrus, ieskaitot slaveno picēriju Steffani, klasisku igauņu virtuvi Kohvik Supelsaksad vai moderno Lime Lounge un daudzas citas tikpat ievērojamas vietas. Vairāk ar kafejnīcu un restorānu piedāvājumu ir iespējams iepazīties www.visitparnu.com.

Ko redzēt?

Weekend Festival Baltic saviem apmeklētājiem šogad piedāvā trīs jaudīgas skatuves un vairāk nekā 60 mākslinieku, kuru honorāri kopā sasniedz 2,1 miljonus eiro:

Galvenā skatuve, kura, kā cilvēki runā, festivāla laikā ir redzama pat no kosmosa, ir kļuvusi par iespaidīgāko, sarežģītāko un spožāko skatuvi Baltijas festivālu vēsturē. Uz tās trīs dienās kāps tādas zvaigznes, kā The Chainsmokers, Deadmau5, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Alesso, Alan Walker un daudzi citi tikpat iespaidīgi mūziķi.

WKND stage, uz kuras ar dzīvajiem elektroniskās mūzikas setiem uzstāsies amerikāņu repa duets – brāļi Rae Sremmurd, somu jaunā uzlecošā zvaigzne Alma, pasaulē pazīstamie Clean Bandit, Kisma un daudzi citi.

Future Stage – skatuve ar visgarāko mūziķu sarakstu. Future stage gaidītākie izpildītāji ir Macky Gee, Alex Mattson, Radical Redemption, Camo&Krooked, Brennan Heart, kopā gandrīz 30 DJ no visas pasaules.

Festivāla teritorijā būs viss nepieciešamais, lai ikviens varētu lieliski izbaudīt trīs muzikāli neaizmirstamas dienas. Festivāla organizatori ir padomājuši par visu, sākot ar pamatnepieciešamībām: garderobi, vairākām ieejām un ēdināšanas zonām, pirmās palīdzības punktu, beidzot ar bāriem un slaveno izklaides parku.

Baltijā lielākais elektroniskās deju mūzikas festivāls Weekend Festival Baltic norisināsies no 3. līdz 5. augustam Pērnavas pludmalē, Igaunijā. Iepriekšējā gadā Weekend festivālu apmeklēja ap 100 tūkstošiem cilvēku. 90% biļešu uz Weekend festivālu ir izpārdotas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu