Igaunijā sākas festivāls «Weekend Baltic»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas līdz sestdienai, 5. augustam, Pērnavā notiks Igaunijas festivāls «Weekend Baltic», informēja festivāla mārketinga vadītāja Maija Tomkalne.

Viņa norādīja, ka šogad festivāla teritoriju iecerēts būvēt tuvāk pilsētas molam, turklāt plānota arī atrakciju teritorija un kempinga zona. Pērnavas pludmalē būs trīs skatuves, uz kurām kāps apmēram 60 mākslinieki trīs festivāla dienu garumā.

Vienlaikus Tomkalne norādīja, ka «Weekend Baltic» festivālā tādām zvaigznēm kā «Armin Van Buuren», «Alan Walker», «Alesso», «Brennan Heart Cheat Codes», «Kungs», «MackyGee», «Madison Mars», «Sub Focus» un «Tungevaag&Raaban» pievienosies mūziķis «Deadmau5», dīdžejs «Martin Garrix», kā arī grupas «Rea Sremmurd» un «Clean Bandit».

Mākslinieku sarakstu papildina arī tādas zvaigznes kā brazīliešu «Alok», franču «house» mūzikas izpildītājs «Tchami», «Radical Redemption» un «Bass Modulators» no Nīderlandes, ASV dzimušais «Jauz», kā arī «Alex Mattson» un «Proteus» no Somijas. Mākslinieku sarakstā ir arī vairāki Igaunijas pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu