«Weekend Festival Baltic 2017» pirmajā dienā apmeklējuši vairāk nekā 20 tūkstoši

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

«Weekend Festival Baltic 2017» pirmajā dienā apmeklējuši vairāk nekā 20 tūkstoši cilvēku, pagaidām festivāls norit bez starpgadījumiem, TVNET pastāstīja festivāla pārstāve Maija Tomkalne.

Pirmās dienas kulminācijā, kā galvenais mākslinieks tika sagaidīts leģendārais Armin Van Buuren. Festivāla pirmā diena tika noslēgta ar uguņošanu.

Armin van Buuren uzstāšanas laikā saskārās ar «tehniskām grūtībām», kas daļā apmeklētāju radīja pārsteigumu. Vienlaikus tā bija šova daļa. Tādas pašas «tehniskās grūtības» Armin van Buuren pimeklēja arī festivālā «Tomorrowland».

Ziņots, ka jau no agra rīta Pērnavas pilsētā straumēm plūda cilvēki no visas Baltijas ar vienu mērķi - lieliski pavadīt trīs neaizmirstamas dienas. Noskaņojums Igaunijas kūrortpilsētā bija neaprakstāms un ar nepacietību tika sagaidīta festivāla vārtu vēršana.

Uz visām festivāla skatuvēm vairāku stundu garumā kāpa dažādi pasaulē ievērojami elektroniskās mūzikas izpildītāji. Weekend Festival Baltic galvenā skatuve bija cilvēku pārpildīta un uz tās tika sagaidītas tādas pasaules zvaigznes kā Alan Walker, Alesso, Don Diablo, Armin Van Buuren un citi. Uz Weekend stage kāpa tādi mākslinieki kā Rae Sremmurd, Tchami un citi. Weekend Festival Baltic skatuve, lāzeri, krāšņais gaismu šovs un jaudīgā skaņa priecēja skatītājus visas dienas garumā.

Piektdien, festivāla otrajā dienā plkst.14 tiks vērti festivāla vārti un uz skatuves kāps šī brīža pop-mūzikas sensācija The Chainsmokers, Kanādas leģenda Deadmau5, hita «Rockabye» radītāji un Grammy ieguvēji Clean Bandit, Knife Party un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu