Sprigani un enerģiski iesākas festivāla «Laba daba» pirmā diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Līdz svētdienai Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki» norisināsies starptautiskais mūzikas festivāls «Laba daba».

Festivālā šogad uzstājās tādas pašmāju mūzikas apvienības «Pienvedēja piedzīvojumi», «Dzelzs vilks», «Ezeri», «Inokentijs Mārpls», «Pirmais kurss», «All Day Long», folkgrupas «Rāva» un «Daba san», mūziķe Elizabete Balčus, Artura Skuteļa grupa «Tvērumi», «Bezgalībieši», «Baložu pilni pagalmi», «Hipstokrātija», «Riga Reggae», «Oranžās brīvdienas», Nils Īle un «Kanisaifa» un grupa «Vientuļš, bet neglīts», kurai šī būs pirmā publiskā uzstāšanās.

Tāpat šogad festivālā piedāvā arī plašu un daudzpusīgu ārvalstu mūziķu klāstu - piektdienas vakarā uz skatuves kāps festivāla pirmo gadu regulārie viesi - enerģiskā folkmūzikas apvienība no Krievijas «Otava E», «post» roka un dzīvās elektronikas grupa «Tiny Fingers» no Izraēlas, lietuviešu «post-punk» un eksperimentālas deju mūzikas grupa «Solo Ansamblis», japāņu mūziķis Kenta Hajaši un itāļu «new-wave» trio «Soviet Soviet».

Uz festivāla skatuvēm kāps arī grupas «Pērkons», «Auļi», «Suitu sievas,» «Satellites LV», «StandArt», «Rīgas modes» «Das Sonntags Legion», «Ryga & Kaspar Bindeman», «Rebel Riot», «Pacific K», «Future Folk Orchestra», «Pastkaste», «Sudden Lights», «Zari», «The Grand Bay», kā arī koris «'Mūza» un koklētāju ansamblis «Balti».

Festivāla laikā norisināsies arī dažādas citas aktivitātes, atrakcijas, kā arī teātra un kino izrādes.

Festivāla «Laba Daba» laikā «Latvijas Radio 6» («Radio NABA») ēterā būs dzirdama īpaša radio tiešraide. Tā būs dzirdama teju 35 stundas, kuru laikā tiks pārraidīti notikumi, koncerti un sarunas no pasākuma.
 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu