Intervija ar grupu «R3hab» «Weekend Festival Baltic 2017»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedāvājam interviju ar vienu no pelnošākajiem dīdžejiem pasaulē no Nīderlandes «R3HAB» jeb Fādī el Golu, kurš «Weekend Festival Baltic 2017» spēlē pirmo gadu. Kā intervijā atzīst DJ, viņš šeit jūtas ļoti labi un izbauda pasākumu. Katra reize, kāpjot uz skatuves, viņam ir pavisam atšķirīga, jo ik gadu ir radusies jauna mūzika, ko spēlēt, tāpēc tas nav apnicīgi. Pirmais, ko Fādī sajūt, kāpjot uz skatuves, ir milzu enerģija no publikas, kas katru reizi ir fantastiski!

Intervijā ar Nīderlandiešu DJ’u un producentu R3hab pajautājām arī par viņa pieredzi, uzstājoties «Tomorrowland» uz galvenās skatuves jau piecus gadus pēc kārtas. Viņš teica, ka katrs gads ir citādāks, ar jaunu mūziku, ko spēlēt skatītājiem un citādākiem laikapstākļiem.

Savukārt, kad pajautājām, kā viņš sagatavojas setam, viņš pastāstīja, ka parasti sapurinās un tā atbrīvo muskuļus, lai justu ritmu. R3habs vēl atklāja, ka pirmā lieta, ko viņš pamana skatītājos, ir enerģija un mīlestība, ko viņi dod, viņš esot pamanījis, ka saule arī ir liels faktors - jo saulaināks, jo enerģiskāks ir pūlis. Viņš pastāstīja, ka viņa ģimene un viņš pats ir marokāniešu izcelsmes, bet viņš piedzima un uzauga Nīderlandē, tā arī viņš tika ierauts lielajā DJejošanas kultūrā. Viņš nesen atklāja savu jauno singlu «Killing Time», kurš viņam pašam, protams, ļoti patīk, un katru reizi, to spēlējot, viņam vēl ilgi galvā skan šīs dziesmas melodija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu