Tiešraide plkst. 20: «Summertime - aicina Inese Galante» noslēguma koncerts «Gala Galante»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @lmt

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 13. augustā no plkst. 20 baudīt festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» noslēguma koncerta «Gala Galante» tiešraidi no Dzintaru koncertzāles.

«Gala Galante» ir tradicionālais festivāla galā koncerts – spoža Ineses Galantes sagādāto mūzikas svētku kulminācija. Kā allaž, klausītājus gaida emocionāls sprādziens no žanriskās un stilistiskās daudzveidības, latviešu un ārzemju mākslinieku, kā arī jauno talantu priekšnesumiem un daudziem pārsteigumiem.

Tikai «Gala Galante» koncertā klausītājiem ir iespēja uz vienas skatuves satikt izcilu zvaigžņu sastāvu – Inese Galante sev līdzās aicinās apburošo Krievijas mecosoprānu Oļesju Petrovu, izcilos latviešu vokālistus Sergeju Jēgeru un Intaru Busuli, leģendāro Krievijas džeza pianistu Daniilu Krāmeru, Vācijas ņūdžeza kolektīvu «Club des Belugas» un citus māksliniekus, kuri kļūs par festivāla organizatoru pārsteigumu klausītājiem.

Pie diriģenta pults stāsies festivāla mākslinieciskais vadītājs, viens no Eiropas virtuozākajiem diriģentiem no Vācijas – Ekharts Viciks.

Festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» noslēguma koncerts tiešraidē skatāms arī LMT Mājas viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/lv. Tiešraides skatītāji un opermūzikas cienītāji aicināti iesaistīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu