Šovakar «The xx». Iesildīs «My Radiant You» un «Bandmaster»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada «Sunset» festivāla trešo un pēdējo dienu papildina Eirovīzijas dalībnieki «My Radiant You» un grupa «Bandmaster». Jau šovakar, 15. augustā Siguldas pilsdrupu estrādē varēsim baudīt abu grupu muzikālo priekšnesumu, un vakara kulminācijā dzirdēsim britu trio no Mančestras – «The xx».

«My Radiant U» tika izveidota 2011. gada rudenī Amsterdamā, kad kopīgi dziesmas nolēma izdot latviešu dziedātājs un producents Janis Driksna un pieredzējušais holandiešu producents un ierakstu inženieris Renē de Frīss (Rene de Vries).

Pēc vairāku gadu prombūtnes un singlu izdošanas grupa atgriezās uz Latvijas skatuves, lai 2016. gada aprīlī nāktu klajā ar savu debijas albumu «The City of Love» (toreiz vēl kā «MyRadiantU»), kas ticis nominēts Mūzikas ierakstu gada balvai «Zelta mikrofons 2017» kategorijā «Labākais pop mūzikas albums».

Albumā apkopotas lielākoties Nīderlandē ierakstītās kompozīcijas angļu valodā, taču grupa labprāt muzicē un raksta dziesmas arī latviešu valodā.

«The xx»
«The xx» Foto: Publicitātes foto

Šī vakara laika plāns:

18.30 ieeja pasākuma teritorijā

19.30 My Radiant You

20.30 Bandmaster

21.30 The xx

Biļetes vēl ir pieejamas «Biļešu serviss» tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv tīklā, kā arī pirms pasākuma biļešu kasē pie ieejas Siguldas pilsdrupu estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu