Sākas biļešu tirdzniecību uz nākamā gada «Positivus»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

No šodienas sākas biļešu tirdzniecība uz nākamā gada mūzikas festivālu «Positivus», kas Salacgrīvā norisināsies no 2018. gada 20. jūlija līdz 22. jūlijam, informējfestivāla komunikācijas vadītāja Līga Andžāne.

Viņa sacīja, ka no šodienas līdz 20. oktobrim festivāla mājas lapā «positivusfestival.com», «Biļešu servisa» kasēs un interneta vietnē «bilesuserviss.lv» pirmās biļetes uz nākamo «Positivus» festivālu būs pieejamas par fanu cenu. Trīs dienu biļete bez telts vietas maksās 69 eiro, ar telts vietu - 77 eiro, pastāstīja Andžāne.

Jauniešu biļetes, kas paredzētas 11-16 gadus veciem apmeklētājiem, trīs dienu apmeklējumam maksās 50 eiro bez telts vietas un 55 eiro ar telts vietu. Jauniešu biļetes iespējams iegādāties tikai kopā ar vismaz vienu pilnas cenas trīs dienu biļeti, jo jauniešu biļetes īpašniekiem festivāla teritorijā atļauts ienākt tikai kopā ar pavadoni, kas sasniedzis 18 gadu vecumu.

Pārējie biļešu veidu, tostarp vienas un divu dienu biļešu tirdzniecība tiks sākta 2018. gadā.

Kā ziņots, šogad festivālu «Positivus», pēc organizatoru aplēsēm, apmeklēja aptuveni 30 000 cilvēku.

Festivāla rīkotājs Ģirts Majors skaidroja, ka līdzīgi kā iepriekšējos gados, vislielākais apmeklētāju pieplūdums festivālā bija sestdien. Arī aptuvenais festivāla apmeklētāju skaits esot sasniedzis rīkotāju plānotos 30 000.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu